Frencsy kérdése:
Frissen főtt kocsonyát, hány fok alatt kell tárolni?
Figyelt kérdés
Kocsonya2012. nov. 28. 11:35
1/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Előbb hűvös helyen meg kell várni, hogy teljesen megdermedjen. hideg spájz pl. utána, ha ilyen meleg marad az idő kevés a spájz, hűtőbe kell tenni. ajánlatos folpackkal befedni, mert hamar kiszáradhat, és akkor megreped.
most 10 fok van a spájzomban,de két napnál tovább nem tartanám ott sem.
2/2 Tottenham válasza:
Nulla és plusz 5 fok között az ideális. Nálunk a hűtőben ennyi fok között tartjuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!