Szeretitek a kocsonyát?
Figyelt kérdés
Elég megosztó kaja, de így hogy eljött a télvíz ideje biztosan sok helyen már készítik. mi ma csináltunk például, jól megdermedt estére:D
Ezt a kaját vagy nagyon szeretni, vagy nagyon utálni lehet.. ti hogy vagytok vele?:)
2012. dec. 1. 22:43
3/13 anonim válasza:
Imádom. Képes lennék egész télen ezt enni! :)
4/13 anonim válasza:
Nagyon nem. Dermedt zsíros víz kb. Még hideg is. Ha hideg kaja kell előveszek egy jobb jégkrémet.
5/13 anonim válasza:
Én szeretem. :) (18F)
Mi általában januárban-februárban szoktunk csinálni.
6/13 anonim válasza:
Imádom. Kérdező, ti ismeritek pld. a halkocsonyát? Azt én nyáron is szoktam csinálni. (Halszeletek, hagymaszeletek rétegezve, fűszerezve, pirospaprikázva, megfőzve, mintha hallevest csinálnál.. nagyon finom kocsonya lesz belőle).
7/13 anonim válasza:
Csak a levét, de nem nagyon szeretem a disznóhúst sajnos.
8/13 anonim válasza:
szeretem, de csak sovány hússal, az enyémbe nem tesznek cupákos részeket
citromlével és puha kenyérrel eszem
nyammm :)
9/13 anonim válasza:
Nem. A szagától is rosszul vagyok. :P
10/13 anonim válasza:
Kisgyereknek is szerettem és most felnőttként is imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!