Szeretitek a kocsonyát?
Figyelt kérdés
Miért, miért nem?milyen kocsonyákat ismertek, hogy csinálják stb..:)2009. aug. 27. 22:31
1/26 anonim válasza:
A hagyományos kocsonyát szeretem, csülök, köröm, és persze hus bele, zöldségek nélkül jó fokhagymásan.
Húú de kéne most!!! :DD
2/26 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a hagyományos kocsonyát, télen, a két ünnep között mindig csinálunk egy csomót. Nyammm!
3/26 anonim válasza:
ááh :)
nekem midnig a mamám csinál, midnent bele,
nekem persze csak simán csinája, az enyémbe azaz egy tálba sosem tesz semmitsem, csak levest:)
nekem igy jó:)
amugy télleg gusztustalan :D
Pusz
4/26 anonim válasza:
Én nem szeretem. Izre még csak csak elmegy,de az állagával nem tudok kibékülni..vagy legyen leves,vagy legyen szilárd étel,no de ilyet!:-D
5/26 A kérdező kommentje:
:) köszi az eddigieket, látom sokan és gyorsan "haraptak" a kérdésre :P jöhet még..
2009. aug. 27. 22:49
6/26 anonim válasza:
én csak pulykából eszem meg, mamám olyat cainál nekem.. azt nem tudom hogy... de csak nekem 27/L
7/26 anonim válasza:
immááddom :D
főleg úgyse rendes husíívan benne :D
kéne most egy jó :D
9/26 anonim válasza:
Igen, ha száraz a husi de a levet nem igazán abból csak csipegetek :)
10/26 anonim válasza:
Citrommal megeszem a husit, de picikoromban csak a levét ettem. Szeretnék csak zökdségeset készíteni de még nem találtam jó receptet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!