Szeretitek a kocsonyát?
Figyelt kérdés
Miért, miért nem?milyen kocsonyákat ismertek, hogy csinálják stb..:)2009. aug. 27. 22:31
11/26 anonim válasza:
Nekem se jön be, első válaszoló: jogos..
12/26 anonim válasza:
úristen.nyamii
összefutott a nyál a számban :D szólok is anyunak,h. csináljon XDD ilyenkor lol :D
én úgy szoktam/szoktuk enni,h. bele az a finom husi,rá a leve.Majd ha megkocsonyásodott,akkor rá egykis hagymát,kenéyr és ISTENI *,*
13/26 anonim válasza:
Ááá most ezt miért kellett?XD Muszáj lesz kocsonyát csináltatnom valami rokonnal..:D Személy szerint én imádom, csak simán hússal meg lével. Viszont kiskoromban csak a húst voltam hajlandó enni belőle, ha előtte minden egyes kis darab levet leszedtek rólaXD
15/26 anonim válasza:
Nem szeretem. Ha ránézek nem tűnik valami finomnak..
16/26 anonim válasza:
Nem....brrrrrrrr,soha nem ettem meg,kiskoromban sem.
17/26 anonim válasza:
Nagyon szeretem, a nagyszüleim szoktak csinálni szilveszterre, én is sovány husival szeretem, meg én magát a kocsonyát is imádom.
Van még gyümölcskocsonya a gyümölcstortán, akik a sima kocsonyát nem szeretik, a sütiről is leszedik?
18/26 anonim válasza:
Igen! Mindenestül, fülestűl-farkastúl, citromlévelvagy ecettel.
Nyammm! Ez az egyik legjobb dolog a télben, na meg persze a forraltbor.
19/26 anonim válasza:
Nagyon szeretem, de csak úgy ha szín hús van benne (fülek-farkak nem :) és a bőrkét is imádom :) Friss kenyérrel meg pláne :)
20/26 A kérdező kommentje:
Nahát ezeket az ecetes-citromos variációkat még soha nem hallottam o.O Köszönöm a válaszokat :) Mindenki kapta a pontot, aki meg lepontozgat másokat, a szabad véleménnyilvánításért az önmagét minősíti !Jöhetnek még válaszok..
2009. aug. 28. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!