En imadom. Bar az en verziom inkabb egytaletel, nem fozelek, mert fozok bele jo sok fustolt kolbaszt meg husos szalonnat is.
2012. nov. 16. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
2/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, füstölt húst is szoktam belefőzni, nekem úgy az igazi. :)
2012. nov. 16. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
3/14 anonim válasza:
Az egyik olyan étel, amit olyan szinten utálok, hogy ha rákényszerítenének, hogy megegyem, tuti ki is hánynám...
Max az éhhalál küszöbén...
És nem azért, mert túl "egyszerű" kaja, nem is igazán értem az összefüggést a kérdés két része között...
Nagyon sok egyszerű kaját szeretek, főleg, mert a pénztárcám is főleg ilyeneket enged meg.
2012. nov. 16. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
4/14 anonim válasza:
Életemben főztem vagy háromszor, de menzán sokszor volt. Nem rossz egyébként, de sokan nem kedvelik. Talán nincs is hozzá jó, kipróbált receptjük - nekem sem:) - s ezért eszembe sem jut, hogy megfőzzem. Pl kell ebbe rántás, vagy mivel kell sűríteni? Piros /paprikás/ rántás?Tej kell bele? Milyen az alapíze? Csak sós? Vagy van benne cukor, ecet, mint a babnál?
2012. nov. 16. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
5/14 anonim válasza:
En ugy szoktam kesziteni, hogy jo sok husos szalonnat megpiritok, raontom a beaztatott sargaborsot, teszek bele fokhagymat, borsot, baberlevelet. Amikor felpuhara fott, akkor sok sok karikara vagott fustoltkolbaszt. Ha nem lenne eleg so, akkor pici sot, de nem szokott kelleni, a szalonna es a kolbasz eleg sos. Suriteni nem szoktam, en szet fozom a borsot, tehat besurusodik. Hidegen en kenyerre kenve is imadom.
2012. nov. 16. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
6/14 anonim válasza:
Betonfőzelék? :) hússal fel lehet dobni, úgy szeretem
2012. nov. 16. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
7/14 anonim válasza:
Újév napján főzök sárgaborsó levest és nem lencsét. A lencsét nemigazán szeretem, a sárgaborsó pedig emlékeztet az aranyra, újév első napján tehát tele vagyok arannyal.:))
Utána valami sült husit készítek sült krumplival, hasonlóval.
Előző nap beáztatom a sárgaborsót, majd felteszem főni sóval, babérlevéllel. Ha megfőtt, berántom, zúzott fokhagymát főzök bele. Kolbász nélkül, minden nélkül, a tarka-bablevest is ugyanígy főzöm = szűzen minden hús nélkül.
Azt imádom benne, hogy a maradék másnapra besűrűsödik, és ekkor már a maradék sülthöz nagyon jó kis főzelékem van!
2012. nov. 16. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
8/14 anonim válasza:
Köszi a recepteket:) Istenuccse megfőzöm, ha látok a multinál sárgaborsót.
2012. nov. 16. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
9/14 anonim válasza:
Biztosan találsz, azon a részen keresd, ahol egyébként a csomagolt bab, és hasonlók vannak. Ott lesz az is!
2012. nov. 16. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
10/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, de sajnos terhesen és szoptatósan is tabu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!