Mi a jó a csirkefarhátban? Mit lehet azon szeretni, meg az aprólékon?
Ez esetben mégsem ülök le veled "egy tálból pörköltözni"! :))))
Te valóban nem tudod azt elképzelni, hogy valaki azért vásárolja a csontosát, mert azt szereti bizonyos ételek elkészítéséhez?????
Sajnálom, sajnállak!
12: Ez van. Mindenkinek más ízlik.
Én a pulykát utálom, nem értem, miért drágább a csirkénél, amikor nekem ehetetlen.:)
".Összesen 45 deka hús jön ki egy kiló farhátból.Ezzel úgy lehet jól lakni,ha az ember kifőz egy halom tésztát hozzá,és elhízik mint a disznó!Ezért nem szeretem a farhátat,meg a hasonló csontos húsokat,mert utálok szopogatni,nyúlkál az ember a szájába,mint a kisgyerek."
Ez akkor avval is összefügg, hogy nagyságrendekkel nagyobb az étked, mint az átlagnak, és sokat kell a csontokkal vacakolnod, mire jól laksz.
Én 1 db farhátból 2x lakom jól úgy, hogy nem eszek hozzá köretet csak savanyút vagy majonézt. Tehát egy étkezés alkalmával fél farhátról szedegetem le a húst.
De ha azt veszed, hogy 120 Ft egy kiló farhát a piacon és abból van 45 dkg húsod, akkor az príma ár! Ha összehasonlítod a combfilével, akkor negyede.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!