Mi a jó a csirkefarhátban? Mit lehet azon szeretni, meg az aprólékon?
Figyelt kérdés
Ezt most nem gúnyolódásból kérdezem,félreértés ne essék!De nekem sosem jött be,mert valójában csont meg bőr az egész,és van rajta 10-15 dkg hús a bőrrel együtt.Ráadásul azt szopogatni kell,én meg ettől viszolygok,mert undorítónak tartom,és volt is pár kellemetlen emlékem erről.Tudom,hogy levesnek első osztályú,és én senkit nem kívánok ettől megfosztani,aki szereti,egye!De pörköltet se csinálnék ebből.Amúgy rendszeresen veszek farhátat,de a macskáknak.Azoknak elsőosztályú kaja.2013. okt. 3. 21:47
1/26 anonim válasza:
Nem szereti azt senki általában, főleg idősek és alacsony keresetűek veszik, mert más húshoz az ára miatt nem nagyon jutnak hozzá.
2/26 anonim válasza:
Első tévedsz. Ismerek olyanokat, akik szeretik szopogatni. Sőt, olyan családot is, ahol a gyerekek kedvence a csirkelábból főzött leves. Vagy egy német rokon család mindig azt kéri, hogy pörköltet kacsalábból főzzek nekik.
Én ugyan egyiket sem szeretem és nem is szoktam venni.
A farhát viszont jó, ha van egy-kettő a pörköltben, mert jó ízt ad neki.
3/26 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem is undorító. :S
4/26 anonim válasza:
Levesbe jó,de csak az íze miatt...Nálunk is megy egyből minden ilyen aprólék a kutyáknak utána . (ha megfőztem a levest )
5/26 anonim válasza:
Az finom! Jó kis bőr meg ha rajta van a püspökfalat az az igazi csemege! :) :D
6/26 anonim válasza:
Én szeretem leszedegetni a húst róla :D Nekem a kedvencem a nyak ^^ lehet szopogatni. Más az ízlésünk, ennyi. A pörköltben igazad van.
7/26 anonim válasza:
Ízlések és pofonok.
Van akinek arra telik.
Van aki meg szereti.
8/26 anonim válasza:
Pörköltnek én sem tudom elképzelni, de például a grillcsirkéből imádom azt a részt. Főleg azt a kis farkocska részt a végén, az olyan ropogósra meg tud sülni! Meg a tüdőt is szeretem kienni a belsejéből. A macskáimnak viszont nem merem odaadni a sok apró csont miatt. Félek, hogy megszúrhatja őket.
9/26 Shai-Hulud válasza:
De gustibus non est disputandum. :-)
10/26 anonim válasza:
Levesbe szoktunk rakni, és meg is esszük.
Nem szoktam mást főzni belőle, de pl. a grillcsirkének én is a hátát szeretem a legjobban, a finom, ropogósra sült bőrét, és lehet szopogatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!