Mit ettél, ittál ma?
Figyelt kérdés
Mindent egybevetve,kor? nem?súly?magasság?2013. júl. 24. 22:10
11/15 anonim válasza:
Ja, és egy liter kólát és három deci citromos sört ittam
13/15 A kérdező kommentje:
hogy bírtok ilyen keveset enni? nem is vagytok éhesek??
2013. júl. 25. 00:21
14/15 anonim válasza:
Én reggelire sült szalonnát ettem rántottával és rumos teával. Utána megittam egy feles házi szilvapálinkát. Ebédre szemesbablevest ettem és babos tésztát. Utána megittam 3 üveg kőbányai sört és két feles házi szilvapálinkát. Délután megittam még 5 üveg kőbányait, 3 üveg borsodit és két feles konyakot. Vacsorára dödöllét ettem sült kolbásszal és megittam még két üveg Steffi sört és egy feles házi szilvapálinkát.
15/15 anonim válasza:
Reggelire nem ettem semmit. Ebédre mandulás-citromos tengeri halfilét sütöttem, és párolt zöldséget ettem köretként. A vacsora dinnye volt. Inni zöld teát ittam nagyjából 1 litert - sajnos nagyon keveset iszok, nem is tudok magamba tömni többet, mert rosszul vagyok tőle.
19/N 48kg, 168 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!