Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit ettél ma? Mit ittál ma?

Mit ettél ma? Mit ittál ma?

Figyelt kérdés
Korod,nemed,súlyod,magasságod? Mit ittál? Ettél a fő étkezések között ha vannak? mindig hasonlóan eszel? SPortolsz? Vagy mivel égeted a kaját?
2013. jún. 12. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:

21. L

45 kg. 160 cm.

Forrásvizet ittam, és rizstejet.

Spagettit ettem ma, tejfölös krumplit. Tojásos lecsót, zsemlével. 2 db zsemlét amiben volt paradicsom és kókuszzsír.

Általában hasonlóan szoktam enni. Kicsit egyoldalúan táplálkozom.

Igen minden 2.nap tornázok itthon.

2013. jún. 12. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:

50/N

Reggeli: tejszines kávé, fél liter

Ebéd: halászlé

Vacsora: házi kolbászos pizza hagymaszárral, kaporral, olivabogyóval

2013. jún. 12. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:

15/L 167cm 52-53 kg

inni csak vizet ittam meg reggel tejeskv-t.Reggeli kakaos csiga,tizorai vmilyen pekaru ebed krumplifozelek csibefalatkakkal.Delutan meg ilyen gesztenyes sutibol ettem meg egy 5-6 db-ot.... Amugy most vissza kene fognom magam mert fogyni akarok.de nem megy:/

2013. jún. 12. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:

20/L 52/155

Reggelire kávét, napközben kb másfél liter ásványvizet.

Kb 2-kor ettem rakott krumplit, és este 6-kor is ugyanezt, közben pedig egy-két muffint.

Amúgy általában normálisan eszem, de ma reggeltől fogva főzőcskéztem és sütögettem. Próbálok figyelni arra, hogy normális dolgokat egyek, de nem mindig sikerül.

Jelenleg nem sportolok, de kéne.

Igazából keveset eszem, így vagy fogyok mindig egy két kilót, vagy tartom ezt a súlyt.

2013. jún. 12. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:

24/N 176/56

Nem reggeliztem, a délelőtt folyamán ettem egy 1/3-ad zacskó chipset, aztán főztem ebédre levest cérnametélttel, azt ettem. 5 óra körül ittam egy epres shake-et. Fél 7-kor ettem még egy adag levest 2 vajas pirítóssal és egy kinder csokival:)

Utána elbicikliztem a tanfolyamomra és vissza, most megint éhes vagyok, szerintem sütök valamit:)

Egyébként nem mindig így eszem (ma itthon lustultam), reggelire általában cappuccinót iszok és mellé kekszet eszem, néha tízóraira szendvicset vagy gyümölcsöt, ebédre attól függ - vagy valamit a kantinban a munkahelyen, vagy amit viszek magammal, főtt ételt, de keveset, mert igazából 6 fele vacsorázunk megint főtt ételt a párommal otthon, akkor normál adagot.

Egyébként biciklizni szoktam meg járok aerobicozni, de nem igazán szorulok rá (mindig is ennyi kiló voltam), csak jólesik.

2013. jún. 12. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Délben keltem, így ebédet ettem először, az töltött paprika volt, de nem szeretem, így csak a szószt ettem meg belőle. Vacsorára egy melegszendvicset ettem. Inni egy bögre tejet a vacsihoz. Mást nem. Sajnos elég keveset iszok, ha itthon vagyok akkor általában eltelik egy nap úgy, hogy észer sem veszem, hogy nem ittam egy kortyot sem. Na ma éppen ittam egy bögre tejet, mert megkívántam a szendvicshez. 19 éves lány vagyok, 167 cm és 48 kg. Általában sokat eszek, ha jó ételek vannak itthon. Vagy amikor suli van. Olyankor reggel péksütizek, délben is eszek valamit vagy a menzán vagy egy környező étteremben/gyorsétteremben, aztán itthon vagy főtt ételt vagy szendvicseket vacsorázok. Hétvégén a szüleim többfogásos ételeket szoktak készíteni és jóidőben esténként szalonnát sütünk vagy grillezünk, eszméletlenül tele tudom magam enni. Ma pont egy ilyen napom volt, hogy egész keveset ettem. Nasizni is szoktam, de ma ez is kimaradt. Az eddig leírtak alapján is látszik, hogy nem hasonlóan eszek. Van, amikor nagyon keveset, van amikor normális mennyiséget, és van amikor annyit, ami két jól megtermett ember adagja. Semmit nem sportolok, sőt általános iskolás korom óta tesizni sem tesizek mert felmentettek. Nem tudom, hogy mivel égetem el a kaját, szerencsés vagyok. Ha megeszek egy grillezés alkalmával két hamburgert sok salátával, sültkrumplival, sült kukoricával, még csak ki sem dudorodik a hasam, illetve nem rakódik rám belőle semmi. Hálát adok az égnek ezért. Mások ilyen étkezés mellett szerintem 100 kg környékén vannak. Egyrészt a mennyiségek, másrészt a rendszertelenség és egészségtelen ételek fogyasztása miatt.
2013. jún. 13. 02:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Férfi 180 cm/110 kg. Reggeli: két kupica szilvapálinka, egy púpos mélytányérral a tegnapi maradék szabolcsi töltött káposztából, két doboz sör.

Ebédet még nem tudom, szabin vagyok, ráérek, majd összeütök valami kiadósat, feleségem is szereti a főztömet. Próbálok időt szakítani az úszásra, jól úszom, de nekem plusz étvágyat csinál, ami alapszinten sem egyszerű.

Kamionsofőr vagyok, stresszel, idegeskedéssel égetem a kalóriákat.

2013. jún. 21. 09:51
 8/8 anonim válasza:

13

lány

43

157

limonádé

reggeli,melegszendvics

általában igen

igen,futás

2013. jún. 23. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!