Mit ettél ma? Mit ittál ma?
21. L
45 kg. 160 cm.
Forrásvizet ittam, és rizstejet.
Spagettit ettem ma, tejfölös krumplit. Tojásos lecsót, zsemlével. 2 db zsemlét amiben volt paradicsom és kókuszzsír.
Általában hasonlóan szoktam enni. Kicsit egyoldalúan táplálkozom.
Igen minden 2.nap tornázok itthon.
50/N
Reggeli: tejszines kávé, fél liter
Ebéd: halászlé
Vacsora: házi kolbászos pizza hagymaszárral, kaporral, olivabogyóval
15/L 167cm 52-53 kg
inni csak vizet ittam meg reggel tejeskv-t.Reggeli kakaos csiga,tizorai vmilyen pekaru ebed krumplifozelek csibefalatkakkal.Delutan meg ilyen gesztenyes sutibol ettem meg egy 5-6 db-ot.... Amugy most vissza kene fognom magam mert fogyni akarok.de nem megy:/
20/L 52/155
Reggelire kávét, napközben kb másfél liter ásványvizet.
Kb 2-kor ettem rakott krumplit, és este 6-kor is ugyanezt, közben pedig egy-két muffint.
Amúgy általában normálisan eszem, de ma reggeltől fogva főzőcskéztem és sütögettem. Próbálok figyelni arra, hogy normális dolgokat egyek, de nem mindig sikerül.
Jelenleg nem sportolok, de kéne.
Igazából keveset eszem, így vagy fogyok mindig egy két kilót, vagy tartom ezt a súlyt.
24/N 176/56
Nem reggeliztem, a délelőtt folyamán ettem egy 1/3-ad zacskó chipset, aztán főztem ebédre levest cérnametélttel, azt ettem. 5 óra körül ittam egy epres shake-et. Fél 7-kor ettem még egy adag levest 2 vajas pirítóssal és egy kinder csokival:)
Utána elbicikliztem a tanfolyamomra és vissza, most megint éhes vagyok, szerintem sütök valamit:)
Egyébként nem mindig így eszem (ma itthon lustultam), reggelire általában cappuccinót iszok és mellé kekszet eszem, néha tízóraira szendvicset vagy gyümölcsöt, ebédre attól függ - vagy valamit a kantinban a munkahelyen, vagy amit viszek magammal, főtt ételt, de keveset, mert igazából 6 fele vacsorázunk megint főtt ételt a párommal otthon, akkor normál adagot.
Egyébként biciklizni szoktam meg járok aerobicozni, de nem igazán szorulok rá (mindig is ennyi kiló voltam), csak jólesik.
Férfi 180 cm/110 kg. Reggeli: két kupica szilvapálinka, egy púpos mélytányérral a tegnapi maradék szabolcsi töltött káposztából, két doboz sör.
Ebédet még nem tudom, szabin vagyok, ráérek, majd összeütök valami kiadósat, feleségem is szereti a főztömet. Próbálok időt szakítani az úszásra, jól úszom, de nekem plusz étvágyat csinál, ami alapszinten sem egyszerű.
Kamionsofőr vagyok, stresszel, idegeskedéssel égetem a kalóriákat.
13
lány
43
157
limonádé
reggeli,melegszendvics
általában igen
igen,futás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!