Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen különleges ételt ettél...

Milyen különleges ételt ettél és milyen különleges italt ittál eddig életedben?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ittam kumiszt

ettem csigát

2010. ápr. 18. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Törökországban ettem valami helyi sajátosságot. A nevét sajnos nem tudom, de a tésztája pizza jellegű volt, és erre szórtak valami fűszeres-sós túrós valamit.

Azt tanácsolták, hogy ne fogyasszunk belőle, mert az helyi túróból van, de semmi bajunk nem lett tőle.

Finom is volt.

Bár nem olyan különleges, de Spanyolországban pedig churros-t ettem, ez is nagyon finom.

Egyfajta fánkféleség, reggelire szokták enni forró csokival általában.

2010. ápr. 19. 00:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Megkóstoltam a polipot. Kicsit furcsa volt, de jó.

A legkülönlegesebb ital, amit ittam: romlott meggyturmix volt még általános iskolás koromban. Én mondtam, hogy nem kérek, de nagyon erőszakos volt a néni. Órákig sütötte a turmixot a nap, mert kirakták az ablakpárkányra. Undorító volt.

2010. ápr. 19. 00:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
csigát már ettem :D
2010. ápr. 19. 01:08
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Ettem Floridában mexikói enchilladas-t

akkor koktélrákot, baklavát.

De ezek nem hiszem, hogy annyira különlegesek.

Inni max Sangria :P

2010. ápr. 19. 07:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Töltött szőlőlevél,csiga

Karcsi bácsi házi bora:)))Na azt soha többé:)))

2010. ápr. 19. 08:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ettem rántott békacombot, nagyon finom volt. csigát is ettem , bár nem tudtam, hogy az volt, azt hittem gomba. de finom volt az is.

ittam fügebort, meg rizsből készült vermutot.no ez utóbbiból nem kértem másodszor:-)))

2010. ápr. 19. 08:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Karcsi bácsi házi bora:DDDD

Én ettem rántott békacombot (finom volt), polipot (na az sztem katasztrofális állagú) töltött szőlőlevél (finom), csiga (so-so, semmi különös),rántott kagylót Törökországban (na az isteni), az osztrigán elgondolkodnék, sült bogarak, sült madárpók, szöcske ilyesmi ki van zárva.

2010. ápr. 19. 09:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Ettem rantott bekacombot, hat azt most is szivesen megennem, aztan Tuneziaban valami helyi kulonlegesset valamilyen tojasos masszaba krumpli volt belekeverve es ilyen palacsinta szerure kisutve melleje pedig kusz-kuszt adtak, az valamilyen apro szemu gabona, hasonlit a tarhonyahoz de aprobb, paradicsomos martasban volt megkeszitve es volt benne tok meg krumpli.Es ittam tuneziai sort.
2010. ápr. 19. 11:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Prágában a sör nagyon finom:)
2010. ápr. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!