Ma mit ettél ittál, vagy mit fogsz enni inni?
Reggeli:
Ebéd:
Vacsora:
Nass:
az ebéd nálunk sült oldalas lesz tepsis krumplival , meg marad tegnapról egy kis rakottkarfiol. vacsorát nem tudom még.
nasi az mákos guba
Reggelire : Bundás kenyér
Ebéd : Bajai halászlé , krumplipüré , fasírt , rántott hús
Desszert : francia krémes
Reggeli: két sonkás paradicsomos szendvics, két bögre meggyes Sir Morton teával
Ebéd: rántott húst sütök, a köretet még nem találtam ki
Bundás zsömlét ettem reggelire, kenyér híján, kávéval.
Az ebéd vadas lesz zsemlegombóccal.
Reggelire bevágtam egy darabka fincsi füstölt szalonnát napon pirosra érett zöldpaprikával
Ebédre most fő egy kis gulyásleves, van még hozzá ha kell tegnapról sajtos tészta maradék
Vacsira valószínűleg főtt tojás + paradicsom + barack lesz
Reggeli: Semmi
Ebéd: Csirkeraguleves, Pikáns csirkesaláta
Vacsora: ugyanaz mint az ebéd
Nass: Dörmi maci :D
Reggeli: 2 szelet kenyér + friss tepertő + szelő májas + paradicsom,paprika,hagyma.
Ebéd: Meggyleves + sült hal (kárász) de van még toros káposzta és zöldbableves is.
Vacsora: még nem biztos, de lehet h a toros lesz.
Nass: ma nem hiszem (tegnap egy Stühmer csoki + kölesgolyó)
Kezdem azzal, hogy beteg vagyok.
Reggeli: 1 szendvics + egy bögre tej
Ebéd: Elvileg anyu főz nekem forró levest
Vacsora: Valószínűleg a leves lesz.
Nass: Tea, alma, gyógyszerek
Húha ezek minde a kedvenc ételeim!!! csak a betegség az nem jó az egyik válaszadónak jobbulást kívánok!
Nekem a mai étrendem, mivel nagyon nagyon nagyon sokat ettem ma ) Nekem:
Reggeli : 1 hot-dog,tegnapról megmaradt tócsi másnéven cicege,2 fél szendvics.
Ebéd:Húslevs,Krumplipüré Gordon rántott hós sajtos pulyka mell, füstölt csirke, 1 káposzta tekercs,
Vacsora: Húsleves, meg hús krumplipüre minimális mennyiség, bundás kenyér, Sajtós rúd, kinder tejszelet süti alakban.
Nass: süti.
Ma Sokat ettem eszek, Még jöhetnek válaszok. Legalábbis én várok még vélaszokat! Aki holnap nézi meg ezt a kérdést vagy egy hónappal késöbb vagy rosszabb esetben nem is nézi meg valami ok miatt, az a mi nap van mint például ma szombat van, és valaki holnap nézi meg akkor attol még ő leírhatja hogy mit evvet ma,jelenleg holnap tehát értotek mit akarok nem?? na akkor így legyen! Utolsónak pedig jobbulást kívánok!
Reggeli: kávé
Ebéd: péksüti, málnás-lime-os joghurt
Vacsora: még kiderül
Nass:popcorn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!