Mit ettél ma? Mit ittál ma?
Egy rendezvényen animátorkodtam ma, ennek megfelelően: két zsemlés szendvics (túró, csirkemellsonka, saláta, retek, uborka), két abonettes szendvics (szalámi, retek, saláta, uborka), egy gombóc barackos fagyi, amikor hazaértem és már majdnem éhen haltam: rizs (100 gr), rántott párizsi (45 gr), natúr joghurt+ fehérjepor (15 gr), és még 5 szem cseresznye, hogy egészen pontos legyek :)))
(miért is fontos?)
ettem meggyet, 3 tojásból és 3 szelet csmellsonkából rántottát
két és fél banánt rizst 2 virslit sajttal savanyú káposztát puffasztott rizst sajttal
ittam tejet és vizet
Én 1 kocka csokit, fél tányér borsólevest, 3db kakaós palacsintát, egy nagyon kevés sültkrumpli szerűséget mellé rizibizit 1 szelet rántott hús + csirkemell fűszeresen ilyen serpenyős.. + eper pár szem
csak érdekelt,hogy nagyon sokat eszek-e
Reggeli: 1 hamburger.
Ebéd: marhapörkölt.
4 órakkor: Birkapöri
Most vacsiztam, szintén a megmaradt marhapöriből.
És 10 kor indulok bulizni :)
egész nap ásványvizet ittam.
először is ettem töltött paprikát, jó sok cukorral, kenyérrel.
aztán ettem egy jó adag sajttortás Carte d'Or fagyit.
majd ettem egy szelet kenyeret, jó vastagon megkenve natúr vajkrémmel.
ezután pedig ismét betoltam egy jó nagy adag fagyit, dobostortás Carte d'Or-t.
szívemcsücske pedig éppen most gyárt nekem natúr vajkrémes, szalámis, paradicsomos, sajtos melegszendviccset, ketchup + majonéz kombóval! :)
jaj ezeket nem egybe ettem hanem egésznap:DD
mivel volt sültkrumpli és rizibizi + rántott hús és ilyen serpenyős csirkemell..nem akartam mindenből egy egéz adagot enni kiszedtem a rizibiziből 2-3kanállal és ebből a sültkrumpliszerűségbő is adtam hozzá egy rántott húst ez egy kisebb tenyérnyi és pár kanállal a csirkemellből .. du. ettem a palacsintát..
Reggeli:tojásos ránotta (2 tójás,olaj nélkül),kis szőlőmag kenyér,1 paprika
Ebéd:kis adag spagettitészta currys lilahagymás öntettel
Uzsi:1 gömb málna fagyi,1 gömb valami csokis fagyi mézestölcsérben
Napközben még ettem egy csomó cseresznyét.
Egész nap vízet ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!