Mit ettél, ittál ma?
24/N, 176/56
Nem reggeliztem, csak egy kinder tejcsokit, ebéd helyett bicikliztem egy jót, kettőkor ettem karalábékrémlevest újhagymával, teljes kiőrlésű pirított kenyérszeletekkel. Vacsira friss perecet ettem vajjal, főtt tojással, paradicsommal, gouda sajttal. Utána házi készítésű fagyit anyósomnál :).
Napközben ittam sok vizet, 2 kávét tejjel és egy pohár narancslét.
40F 190/96.
Reggeli: Yoghurt müzlivel
Tízórai: 2 db nektarin
Ebéd: Zacskós leves
Vacsora: Lazac, rák, krumplisaláta.
17/F 179/55
Reggeli: kávé
Ebéd: Paradicsomleves
Uzsonna: ugyanaz
Vacsora: párizsis kenyér paradicsommal,paprikával
Dehogy halok éhen! Juteszembe egy szép méretes nektarint is ettem.
Egyébként vékony vagyok, nem igénylek több ételt egyszerűen. Bár most költözés miatt szabin vagyok, ha dolgozom akkor azért szendvics, joghurt, gyümölcs vagy valami lemegy reggelire!
Reggeli nem volt
Ebéd: Pörkölt rizzsel
Vacsi: Darás tészta baracklekvárral
Inni meg csak ásványvizet szoktam, de ma elég keveset, úgyhogy jó is, hogy emlékeztettél, megyek gyors pótolni. :D
23/N 169/58
Reggeli, ebed egybe: nehany szem malna, egy kis szelet dinnye, 2 szem szilva es egy joughurt. (utobbi az elozoek fenyeben nem volt jo otlet :D )
Vacsi: 2 szelet kenyer, 2 tojassal, parival, ubival, csipos paprikaval.
173/61 es 21 eves lany vagyok. Nem fogyozom, csak nyaron nem tudok sokat enni.
Inni vizet ittam, illetve kiprobaltam a malnas kokuszos izesitett vizet. Hat mit mondjak, eleg erdekes. :D
Reggeli: Kakaós csiga kakaóval
Ebéd: Négy szelet rántotthús sültkrumplival, kb. 6 rántott hagymakarikával és csalamádéval
Vacsora: Egy szelet vajaskenyér szalámival, sajttal és majonézzel
Reggeli
2db abonett, 1db főtt tojás, 2szelet sajt, 1-1paprika, paradicsom
Tízóraira 2db nektarin 1activia natur
Ebéd borsóleves tészta nélkül
2db abonett, 2db paradicsom, zöldséges tonhalsaláta
uzsona dinnye
Vacsora 4szelet tejfölös csirkemell-ilyen kis szeletek őzgerinve koviubival
6kávé, 5liter víz
21/165/56/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!