Mi lesz a vasarnapi családi ebéd nálatok? Szerintetek valaki azt komolyan gondolhatja hogy tökfőzelék?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 15:58
41/46 anonim válasza:
Nálunk konkrétan rántott hús lesz burgonyapürével, és rakott tök :)
42/46 anonim válasza:
Eljegyzési ebédnek nagyon gáz, de talán nincs pénze húsra. Ha anyós ezt főz, akkor ti csináljatok valami húsfélét hozzá és vigyétek el.
43/46 anonim válasza:
Eljegyzésire ténylgeg fura....
Édesapám imádja amúgy húsok mellé mártásnak szokta enni.
(Ha készítenétek húst is...)
Másik kedvence a tökfőzelék pacalpörkölt feltéttel (nekem ez a két étel ami ha a számba kerül akkor nagy erőveszítésk árán megy le, és még gondolkodik visszajöjjön-e Pacal a szaga kiatt, vadászkutya orrom a van, a főtt állapotában is érzem, tök pedig a kapor miatt, mert azt nem szeretem.
44/46 anonim válasza:
Engem most az érdekelne, hogy miért tartod lényeges infonak, hogy félig cigány?
Ebbe is kössünk bele, kezdjük el köpködni...?
Ennyire szereted lázítani a jónépet?
45/46 anonim válasza:
Nkem is provokatívnak tűnik... Először csak a tökfőzelék...
Senki nem akadt ki...
Aztán jött hogy nem is vasárnapi ebéd, hanem eljegyzési.... Aztán hogy roma származású...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!