Mi lesz a vasarnapi családi ebéd nálatok? Szerintetek valaki azt komolyan gondolhatja hogy tökfőzelék?
Vannak vasárnapi ebédek és vannak vasárnapi ünnepi ebédek
sima vasárnapi ebéd mindig változó ki mit kíván épp mire van pénz minek van éppen szezonja stb...
az ünnepi ebédnél pedig az ünnepelt kedvence kerül az asztalra illetve éppen az amit kíván és kér
sima vasárnapi ebéd esetén is de már ünnepi ebédnél is előfordult már tökfőzelék mert nagyon szeretjük friss zsenge tökből friss kaporral és mondjuk fasírttal igazán ünnepivé válhat (:
szólal igen gondolhatja valaki komolyan
ja a mostani vasárnapi menünk a következő lesz
szalonnás őzgerinces csirke krumplipürével
de jó ötletet adtál szerintem hamarosan lesz tökfőzelék is:)
Imádom a tökfőzeléket, egyik kedvenc ételem!:)
De olyan, hogy vasárnapi családi ebéd, nálunk nincs.
Mindenki akkor és azt eszik, amit csak éppen kíván.
Nem értek egyet a "nincs pénze" indoklással.
A sült husi burgonyával elmegy vasárnapi ebédnek? Akkor pedig miért nem, ha még pluszban tökfőzelék is jár hozzá?
Én szeretem nagyon a tökfőzeléket.
Sok helyen a család vasárnap kirándul, programot szervez, és nem a konyhában dolgozik.
Nálam nincs külön hétköznapi és vasárnapi kaja, mindent eszünk mindenkor. Pl.: lehet szerdán töltött csirke, vasárnap lecsó.
26: Engem is ez érdekel, hogy milyen meggyőződés áll a kérdés mögött.:)
Amúgy 400 Ft egy kiló tök, rá a rezsi meg a többi hozzávaló, közel egy ezres, nem tartom kevésnek, nyilván a vadhúshoz és a lazachoz képest drága, de nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!