Mi lesz a vasarnapi családi ebéd nálatok? Szerintetek valaki azt komolyan gondolhatja hogy tökfőzelék?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 15:58
11/46 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy,hogy milyen nap mit eszel,csak az a lényeg,hogy ne hízz el az ételektől,meg hogy eleget mozogj.
13/46 anonim válasza:
Akkor vegyél húst, pácold be, és mondd meg, hogy te fél órával korábban odamész és kisütöd.
14/46 anonim válasza:
Ha húst akarsz enni, csinálj magadnak ebédet.
15/46 anonim válasza:
Mi a főzelékeket hússal esszük, rántott csibecomb, vagy akármi, fasírt... stefánia, változó. Holnap konkrétan borsófőzeléket csinálok, lesz még előtte becsinált leves, meg rántott pulykamell.
16/46 anonim válasza:
Nem látok én ebbe rosszat, ha esetleg nem úgy állnak anyagilag te mint családtag jelezhetnéd hogy mivel szállsz be a vasárnapi ebédre (vihetsz húst is és akkor eszel)
az se mindegy hogy ha 15 en vagytok és nagyi egyedül csinálja a tökit....
17/46 anonim válasza:
Igen, gondolhatja komolyan. Lehet hozzá feltét, előtte egy húsos leves, szóval nem biztos hogy húsmentes lesz az ebéd.
Ha meg mégis, vacsorára csinálsz magadnak valami húsosat és máris megvan a napi húsbeviteled :-)
18/46 anonim válasza:
Nyami... már régóta kívánom a tökfőzit, lehet, hogy azt csinálok holnap.
19/46 anonim válasza:
Igen, komolyan. Kaja, nincs vele semmi gáz.
Amúgy nem tudom, amit anyám kitalál, bár lehet én egy nagy tál jégkrémnél maradok, vagy egy csomag keksznél. Ebben a nagy melegben nincs sok kedvem enni.
20/46 anonim válasza:
Én majd szerdán, jön a barátnőm és az az egyik kedvence. Otthon sose főz mert nem szeretik a gyerekei. Na majd akkor az lesz egy kis oldalassal... kösz az ötletet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!