Mi az az étel amiért ha fizetnének sem ennétek meg? Miért?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 22:37
11/35 anonim válasza:
Paradicsomos húsgombóc, csalamádé, töltött paprika, tökfőzelék, kelkáposzta főzelék, paradicsom leves. Más nincs amit ilyen szinten nem szeretek. Amúgy ezeket is megenném nagyon sok pénzért, de annak meglenne az ára az tuti.
12/35 anonim válasza:
Kókusz. egyszer tecsóban vettünk egyet, jól bezabáltam és romlott volt vagy nem tudom de kb 1 héten át naponta 3-szor hánytam és hasmenésem volt nembeszélve a lázról, soha többé, ha már rá gondolok ráz a hideg és öklendezhetnékem van
13/35 anonim válasza:
főtt paprika, csirkeláb, kocsonya, mc`donalds s fast food társai termékei.. paradicsomszósz/leves, chips, gumicukor stb.
Nem jó élmény = nem eszem.
14/35 anonim válasza:
Én megenném ingyen is, de rizst nem kérek. Kérni nem kérek.
Nehéz lenyelni.
15/35 anonim válasza:
Rántott tök, here, szemgolyó , rovarok,hullők, csúszómászok, házikedvencek
16/35 anonim válasza:
nyers hús, hal(mert büdös), nyúl,kagyló nyersen, csiga, madártej, már a szagától is rosszul vagyok..hirtelen ennyi jut eszembe..
17/35 anonim válasza:
Hideg húsok, azon belül is leginkább a felvágottak. Hogy miért, azt nem tudom, mindig is undorodtam a hideg húsféléktől.
Csiga, kagyló. Mert egyrészt undorodom tőlük, másrészt olyan szánalomra méltóak ezek az állatok.
Tej. Rosszul vagyok már a szagától is.
18/35 anonim válasza:
1. Gyumolcsleves
2. Tokfozelek
3. Bekahus
4. Hal
19/35 anonim válasza:
Mazsolától a hideg kiráz.Nem tehetek róla.
20/35 anonim válasza:
Tegngei herkenyut, semmi penzert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!