Mi az az étel amiért ha fizetnének sem ennétek meg? Miért?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 22:37
1/35 anonim válasza:
Van egy összeg, ami felett már nem fanyalognék semmin..
2/35 anonim válasza:
Ha normális, emberi gyomorba való ételről van szó, akkor van olyan összeg amennyiért akármit...
3/35 anonim válasza:
sült méhlepény
abortált magzat
4/35 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg!!! Nem ennétek meg mert nem szeretitek!!! Én utálom a gombát,és hányingerem van tőle.
2009. szept. 15. 22:47
5/35 anonim válasza:
pacal, és a félig átsült húsok
ezeket biztos nem enném meg.
6/35 anonim válasza:
a saját ürülékem
bár ha nagyon sokat fizetnének
és csak éppen hogy egy kis falatot kellene megennem
akkor talán...
7/35 anonim válasza:
pacaltól nekem is hányingerem van, megkóstolni se szándékozom
gomba sem szimpatikus már, sonkás gombás tejszinesen megenném tésztával, valahogy de más formában nem hiszem
8/35 anonim válasza:
pacal,bármilyen állat agya és töke,velő,csiga,giliszta és a bogarak..........ezek undorítóak nekem,attól hányingerem van ha csak látom hogy valaki eszi.
9/35 anonim válasza:
Spenót. Valahogy sose sikerült megszeretnem, pedig akik megszerették vagy szeretik, mondják, hogy van, ahol olyan jól csinálják, sajnos nekem még a szagától is émelyeg a gyomrom. Nincs még egy étel, aminek a hatására ennyire rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!