Mit esztek ma?
teganpról maradt krumplileves
mára meg csináltam egy jó nagy adag paprikáskrumplit, meg paradicsomos káposztát stefánia vagdalttal, úgy hogy ma ezekből lehet válogatni ebédre meg vacsorára, mert most ezek voltak itthon, pénz meg most nem nagyon szeretnék költeni, mert lassan hó vége, jön a tavasz inkább a gyerekekenk szeretnénk venni biciklit:)
Tíz óra körül ettem reggeli-uzsi egyben egy szelet vajas kenyér, szalámivel, reszelt sajttal
Ebédre lecsót akartam főzni, helyette most lett készen a sajtos-tészta :))) (ezer éve nem ettem)
Vacsira valami szárazat eszek. Tegnap pl. tejfölös kenyér volt.
Eddig ettem 2 narancsot meg pár darab győri édes zabfalatot.
Nem sokára eszek tejszínes csirkehusit zöldborsó főzelékkel.
Estére csinálok salátát joghurtos öntettel, de holnap is ezt a salit fogom enni.
Napközben még lehet eszek egy joghurtot vagy tejberizst.
Én reggel felkeltem, és megkívántam a felesborsó főzeléket, úgyhogy azt eszem ebédre, vacsira pedig spenótot főtt krumplival és tojással. Én nagyon szeretem a spenótot:)
Reggelire ittam egy pohár tejet, és az elég volt, mert melegen megülte a pocimat. Ebéd és vacsi között meg ha megéhezek, eszek egy kis gyümit:)
Chillis babot főzök :)
Vacsit még nem tudom,az mindig spontán.
reggel ettem egy szelet kenyeret sajttal paprikával sonkával aztán ittam egy almaturmixot :d
ebédre barna rizsből eszek tejberizst reszelt almával és fahéjjal :D
délután eszek majd narancsot vacsira pedig halrudakat eszek zöldséggel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!