Ti esztek görögsalátát csókolózás előtt? (hagyma)
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 18:09
1/5 anonim válasza:
Én kifejezetten csak azt eszek minden csókolózás előtt.
2/5 anonim válasza:
Ha már együtt laktok, úgyis esztek belőle mindketten.
Ha még nem, csak akkor egyél görögsalátát, ha úgy akarod dobni a partnert, hogy a szakításnak az legyen a látszata, ő lépett le. :))))
3/5 anonim válasza:
Én csókolózást eszem görögsaláta előtt. Jól csinálom? :D
4/5 anonim válasza:
Mi szoktunk. Engem és páromat sem zavarja a hagyma, fokhagyma íze csókolózás közben. Én nagyon szeretem a hagymát és a fokhagymát, meg a párom is.
1x még a kapcsolatunk elején amikor este találkoztunk a csóknál éreztem, hogy a párom valami fokhagymásat evett délben. Aztán meg is kérdeztem, hogy fokhagymást lángott evett-e. Ő mondta, hogy igen azt ebédelt. Aztán tovább csókolóztunk. :)
5/5 anonim válasza:
Görögsalátát nem,mert nem eszem salátát.
De hambit hagymával,fokhagymás húst,bármi hagymást igen,mindketten megesszük,finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!