Maradék: fasírozott zöldbab főzelékkel.
Most fő a gulyásleves vacsira-holnapra.
Van még krumplifőzelék tegnapelőttről, azt nagyon szeretem, úgyhogy nem hagyom kárba veszni :)
Később nem tudom, a héten a párom továbbképzésen van, úgyhogy csak magamra kell főznöm, akkor meg nem töröm magam annyira. Szerintem vacsira csak egy kis sajt, alma friss vajas kenyérrel meg dióval.
Érdekes, sokan irtátok, hogy előző napi kajákat ... mi minden nap főzünk, és ritkán marad fel .... mind1, köszi....jó étvágyat mindenkinek!
Csak kivi voltam, ...jöhetnek még ....
Kérdező: nem mindenki akar/szeret/ér rá minden nap főzni.
Nekem spec. nincs is minden nap ötletem, hogy mit főzzünk. Ráadásul sokkal egyszerűbb 2-3 napra főzni, így több idő marad együtt, és nem a főzéssel-mosogatással megy el 1-2 óra délutánonként. Arról nem is beszélve, hogy sokszor kis mennyiséget nem érdemes kifőzni, mert ugyanannyi munka, mint ha 2 napra elegendőt főznénk. AKkor meg miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!