Így van, időben is, gázban is kevesebb, ha két napra főzöl. Persze az sem mindegy, hogy hány főre, mert ugye egy 4-5 tagú családnak csak nem fogsz egy ötliteres lábas főzeléket lefőzni ahhoz, hogy legyen 2 napra. Ez érthető.
De általában vasárnap egy kicsit jobban odateszi magát a gazdasszony is, így elég sokszor van valamiből annyi maradék, hogy az még hétfőn egy evést kitesz.
Kész lett a gulyáslevesem, bevágtam belőle egy tányérral, az lett a vacsim.
Holnap ebédre is maradt, majd akkorra még készítek hozzá egy adag vagy mákostésztát, vagy mákosnúdlit. (Az ünnepekről megmaradt kb. 20 dkg darált mákom, ki kellene végezni, mielőtt megavasodik.)
ma reggelire ettem 2db sült májat egy kis szelet sült csirkemellett meg egy db főtt tojást ez tegnapról maradt
tízórai 2narancs, 2mandrain 2körte 20dkg túró
ebédre egy tányér kocsonáyt 2db tojással és kis husival együtt
uzsi narancs, 2mandrain
vacsit nem tudom
Arik vagytok, :)
elég keveset esztek.....érdekes
Egy tányér zöldborsó főzelék, rántott-tekert hús sajttal, sonkával. na ez értelmes volt
egy adag dr oetker forró csoki
Reggel bundás kenyeret reszelt sajttal, paprikakarikákkal 2 - őt, + teát, gyümiset, tizóraira ananászt, kivit. Ebédre rántott sajtot, sült krumpli hasábbal, kecsuppal, Uzsira aszalt szilvát, karamellás pudingot, túrós kalácsot.
Vacsorára disznóhúst, savanyúsággal, kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!