Le írjátok mit esztek 2-3 nap alatt?
ha van időd és kedved leírhatnád 2-3 napon keresztül, hogy mit eszel és iszol. Időt kaját kaja mennyiséget.
Pl: 6:50 egy sajtos kifli stb..
azt is írd majd le, hogy hány cm és kg vagy.
Kíváncsi vagyok mi mennyit és hogyan eszik :3
Reggeli olyan 7:30 körül, 1-2 szendvics, egy kis tea.
Délután 1 óra körül ebéd, általában saját készítésű főtt étel, ma pl. köményes csirkemell fehérboros rizzsel. Hét első két napján a hétvégi húsleves maradéka is elfogy. Később néhány gyümölcs, vagy egy kis joghurt, néha 1-1 szelet csoki. Olyan 4 körül főzök legtöbbször minden nap, néha azt vacsorázzuk 6-7 körül, néha csak hideget, vagy melegszendvicset, ilyesmit. Vacsi után nézünk közösen egy filmet, vagy játszunk valamit, beszélgetünk, ekkor elfogy egy pattogatott kukorica, vagy gyümölcs, néha egy kis csoki, keksz.
Általában ez a napi étel, néha kevesebb, néha több, mivel változó, hogy van időm. Van, amikor olyan 2-3 körül eszek először egy nap, de szerencsére az ritkán. Sokszor kimarad a reggeli, helyette délelőtt lemegy egy gyümölcs vagy egy saláta. A reggelit általában nem kívánom. Pedig reggelizni úgy kell, akár egy úr, ebédelni, mint egy becsületes polgár, vacsorázni pedig mint egy szegény földművelő.
176 cm vagyok, 68 kg, párom 173 cm, 83 kg.
reggeli 2 szelet magos kenyér, szalámival,paradicsom,paprika. Joghurt.
ebéd: ami van,csak kisebb mértékben
utána gyümölcsök ha megkívánom.
vacsi: ami van
160 cm. 75 kiló vagyok ( 90 kiló voltam ,de így sikerült leadni ennyit)
Reggel egy nagy bögre tejeskávé vagy magában, vagy ha éhes vagyok egy szelet vajas, vagy liba zsíros kenyérrel.
Tízórai egy alma, vagy körte, vagy valamilyen gyümölcs
Ebéd leves és valamilyen második fogás
Uzsonna gyümölcs
Vacsi mézes gyümölcstea, 1-2 szelet kenyér valamilyen feltéttel, paradicsom, retek
8 óra tájban egy natur actívia
Napközben csapvíz
165 cm és 64 kg vagyok
Hétköznap: 6:30-kor ébredés,egy energiaitalt megiszok,8ra meló,akkor reggelire 2 szendvics (sonka,sajt,zöldségek magvas zsemlébe) vagy 2 péksüti (amit tescoban meglátok). Utána 3 deci citromfű tea.Délig még 3 deci valamilyen gyümölcstea. Fél1-kor ebéd,valami főtt,tegnap baconos túrós tészta,ma ananászos csirkemell kukoricás rizzsel.Ebéd után capuccsino,kb 2 deci,3 kanál cukorral tejjel. Fél3kor 1 joghurt.Fél5-ig elfogy még egy pohár tea. Utána haza,7-8 körül vacsi,ami hideg,ez vagy kenyér-felvágott-zöldség vagy valami hasonló.Inni gyümölcslevet iszunk.Heti 2-3 zacskó csipsz még késő este tv-zés közben.
Hétvégén ébredés 9-11 között,reggel capuccsinó,reggelizünk 10-11 körül,dél-1 körül energiaital, 3-4 körül főttet ebédelünk,este hideg,inni gyümölcslevet.Hétvégén legtöbbször sütök is,most almás volt,azt csipegetjük.
62 kiló vagyok 171 centihez (ha ennél kevesebbet eszek,rögtön fogyok,igy is hizókúra kellett sokáig hogy ne 50 kiló legyek)
25/N
Reggeli: egy bögre zöld tea
Ebéd: amit kapok munkahelyen vagy otthon. Tegnap pl sárgaborsó leves volt és krumplis tészta
Uzsonna: egy bögre zöld tea
Vacsora: egy banán és egy kivi, egy bögre zöld tea
Zöld teát cukor nélkül iszom. Ha nem azt, akkor vizet, vagy "rendkívül egészséges" kólát iszom :D
De kb minden napom úgy néz ki, mint a fent leírtak. Max mondjuk vacsira egy joghurtot eszek pl, vagy múltkor csináltam magamnak ebédre sült almát stb.
168 cm és 54 kg.
58kg vagyok és 180cm
délelőt csak kávézni szoktam délután eszek főtt kaját+szárazat. közben 1-2 kávét hozzá.
este eszem a legtöbbet de sokszor elfelejtek enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!