Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Le írjátok mit esztek 2-3 nap...

Le írjátok mit esztek 2-3 nap alatt?

Figyelt kérdés

ha van időd és kedved leírhatnád 2-3 napon keresztül, hogy mit eszel és iszol. Időt kaját kaja mennyiséget.

Pl: 6:50 egy sajtos kifli stb..

azt is írd majd le, hogy hány cm és kg vagy.

Kíváncsi vagyok mi mennyit és hogyan eszik :3

2012. nov. 14. 02:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Reggeli olyan 7:30 körül, 1-2 szendvics, egy kis tea.

Délután 1 óra körül ebéd, általában saját készítésű főtt étel, ma pl. köményes csirkemell fehérboros rizzsel. Hét első két napján a hétvégi húsleves maradéka is elfogy. Később néhány gyümölcs, vagy egy kis joghurt, néha 1-1 szelet csoki. Olyan 4 körül főzök legtöbbször minden nap, néha azt vacsorázzuk 6-7 körül, néha csak hideget, vagy melegszendvicset, ilyesmit. Vacsi után nézünk közösen egy filmet, vagy játszunk valamit, beszélgetünk, ekkor elfogy egy pattogatott kukorica, vagy gyümölcs, néha egy kis csoki, keksz.

Általában ez a napi étel, néha kevesebb, néha több, mivel változó, hogy van időm. Van, amikor olyan 2-3 körül eszek először egy nap, de szerencsére az ritkán. Sokszor kimarad a reggeli, helyette délelőtt lemegy egy gyümölcs vagy egy saláta. A reggelit általában nem kívánom. Pedig reggelizni úgy kell, akár egy úr, ebédelni, mint egy becsületes polgár, vacsorázni pedig mint egy szegény földművelő.

176 cm vagyok, 68 kg, párom 173 cm, 83 kg.

2012. nov. 14. 07:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja igen, amit iszom: reggelihez tea vagy víz, délelőtt és délután víz, néha dél körül egy tejes kávé, ebédhez vagy vacsorához fél liter gyümölcslé, általában narancs. Napi kb 3 liter folyadékot iszok, ez függ attól is, hogy mennyire sűrű a napom, vagy épp sportolok-e aznap. Ha igen, akkor van több is.
2012. nov. 14. 07:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Minden reggel fel hatkor egy dupla kávé tejjel, Nutellaval, pár szem szárazabb keksszel. Ebédre hétköznap 2-3 szendvics, többnyire sajtkrem vagy vaj krém es zöldség - mindig 12-kor. Napközben meg 4-5 kávé (8, 9, 11, 15, 20 orakor, ebbol 11 utan mind koffeinmentes) valami keksszel. Vacsora 90%ban csirkemell, -a maradék 10 darált marhahús, milánóinak- zöldségekkel, legtöbbször rizzsel, néha tesztaval, mindig este 6-kor. Folyadék gyumolcsle, víz, néha cola. 176cm vagyok es 70 kg.
2012. nov. 14. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:

reggeli 2 szelet magos kenyér, szalámival,paradicsom,paprika. Joghurt.

ebéd: ami van,csak kisebb mértékben

utána gyümölcsök ha megkívánom.

vacsi: ami van

160 cm. 75 kiló vagyok ( 90 kiló voltam ,de így sikerült leadni ennyit)

2012. nov. 14. 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Reggel egy nagy bögre tejeskávé vagy magában, vagy ha éhes vagyok egy szelet vajas, vagy liba zsíros kenyérrel.

Tízórai egy alma, vagy körte, vagy valamilyen gyümölcs

Ebéd leves és valamilyen második fogás

Uzsonna gyümölcs

Vacsi mézes gyümölcstea, 1-2 szelet kenyér valamilyen feltéttel, paradicsom, retek

8 óra tájban egy natur actívia

Napközben csapvíz

165 cm és 64 kg vagyok

2012. nov. 14. 08:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Hétköznap: 6:30-kor ébredés,egy energiaitalt megiszok,8ra meló,akkor reggelire 2 szendvics (sonka,sajt,zöldségek magvas zsemlébe) vagy 2 péksüti (amit tescoban meglátok). Utána 3 deci citromfű tea.Délig még 3 deci valamilyen gyümölcstea. Fél1-kor ebéd,valami főtt,tegnap baconos túrós tészta,ma ananászos csirkemell kukoricás rizzsel.Ebéd után capuccsino,kb 2 deci,3 kanál cukorral tejjel. Fél3kor 1 joghurt.Fél5-ig elfogy még egy pohár tea. Utána haza,7-8 körül vacsi,ami hideg,ez vagy kenyér-felvágott-zöldség vagy valami hasonló.Inni gyümölcslevet iszunk.Heti 2-3 zacskó csipsz még késő este tv-zés közben.

Hétvégén ébredés 9-11 között,reggel capuccsinó,reggelizünk 10-11 körül,dél-1 körül energiaital, 3-4 körül főttet ebédelünk,este hideg,inni gyümölcslevet.Hétvégén legtöbbször sütök is,most almás volt,azt csipegetjük.

62 kiló vagyok 171 centihez (ha ennél kevesebbet eszek,rögtön fogyok,igy is hizókúra kellett sokáig hogy ne 50 kiló legyek)

25/N

2012. nov. 14. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Reggeli: egy bögre zöld tea

Ebéd: amit kapok munkahelyen vagy otthon. Tegnap pl sárgaborsó leves volt és krumplis tészta

Uzsonna: egy bögre zöld tea

Vacsora: egy banán és egy kivi, egy bögre zöld tea

Zöld teát cukor nélkül iszom. Ha nem azt, akkor vizet, vagy "rendkívül egészséges" kólát iszom :D

De kb minden napom úgy néz ki, mint a fent leírtak. Max mondjuk vacsira egy joghurtot eszek pl, vagy múltkor csináltam magamnak ebédre sült almát stb.

168 cm és 54 kg.

2012. nov. 14. 10:13
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat úgy látom akkor én eszek kevesebbet az átlagnál :D
2012. nov. 14. 20:09
 9/11 A kérdező kommentje:

58kg vagyok és 180cm

délelőt csak kávézni szoktam délután eszek főtt kaját+szárazat. közben 1-2 kávét hozzá.

este eszem a legtöbbet de sokszor elfelejtek enni

2012. nov. 14. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:
180 cm-hez az 58 kg kevés... ugye nincs semmiféle testképzavarod, és nem is fogyókúrázol?
2012. nov. 14. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!