Van olyan túró rudi, amelynek csokijában nincs transzzsír? (hidrogénezett növényi zsír) Melyik az?
Azt hittem, hogy a Cserpes Trudiban nincs, vettem, és ott van az összetevők között:(
Talán a Milka Rudi, de ott meg a túró nem az igazi... Valaki tudja biztosan? Én vevő lennék olyan rudira, ami nem bevonóval készül, hanem rendes tej-vagy étcsokival vonják be, és finom magyar túróból készül.Hajlandó lennék dupla árat is fizetni érte, de szerintem ilyen jelenleg nincs a piacon. Vélemények??
Ha elkezdem megcáfolni az állításaidat, ami elég könnyű lenne számomra.. ilyenek a "túrórudi jobb mint a csoki", "reggeli szénhidrát jó az agynak", "teljes őrlésű kenyeret eszel", ebből tanulnál esetleg, mondjuk az egészségre való törekvés nevében, vagy igazából felesleges lenne írnom?
Nem jött be a paleó, és keményítőt eszel reggelire. Mindegy, hogy valójában ez nagy vércukor emelkedést- és esést okoz, te eldöntötted hogy ez neked jó. Egészségesen eszel, csak néha túrórudit is készítesz majd, meg általában sok keményítőt eszel. Én ebben nem látom az egészséget, azt látom hogy sok kuruzsló elterjesztette az országban, hogy a teljes őrlésű gabonák és a zab, köles jó nekünk, és ennyi elég is volt, esszük.
Mi nem jött be a paleóban egyébként?
Igen, úgy érzem, felesleges lenne cáfolni az állításaimat. Kialakult véleményem van az egészséges táplálkozásról, és azt követem. Az egészségi állapotom pedig azt igazolja, hogy jó úton járok.Szinte soha nem vagyok beteg, és minden laborértékem teljesen rendben van.
A paleót nem próbáltam, és nem is fogom.Elég volt, amit olvastam róla; s már az zavar, hogy nem fogyasztanak gabonaféléket.
Én meg nem eszem zsíros húsokat és pörköltöket, tocsogó rántott húst, szalonnát, zsíros szalámit és kolbászt,vacak felvágottakat, disznósajtot, fehér rizst, fehér tésztát és fehér lisztes péksüteményeket, tejszínhabos, émelyítően édes süteményeket, majonézt, ecetes savanyúságokat, alkoholt, margarint, fagyasztott készételeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!