Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » "Önállóan dolgozni tudó...

"Önállóan dolgozni tudó szakácsot keresünk! "?

Figyelt kérdés

Srácok! Mit jelent az, hogy önállóan dolgozni tudó?!

Eltud készíteni egy kalkulációt? Rendelést bonyolít? HACCP? stb? Vagy éppen letudja főzni az átlag fogásokat, ami tud elég változatos is lenni?! köszi

2013. febr. 5. 11:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ez az elso helyem meg. Itt mindig ketten vagyunk bent, valtva egymast.

Tudom azt is, h mennyire osszetett a dolog, milyen dolgokra kell figyelni vagy mit hogyan keszitunk stb. Honnan tudom majd azt, h en is tudnam egyedul is csinalni stb.? Vagy puding probaja, az eves? Mitol kene azt ereznem, h felkeszult vagyok? Tudom mi a napi "rutin" vagy esetleg a receptudasomat nezzem?

2013. febr. 5. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem a recepttudás a lényeg, hiszen a nagykönyv mindig nálad lehet, ha elakadsz. Inkább az a fontos, mennyire tudod összehangolni a teendőket, egyedül milyen gyorsan dolgozol. Nem a kapkodásra gondolok, hanem pl egy menü lefőzése ne tartson fél napig.
2013. febr. 5. 16:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Lehet buta kerdes de Nalatok pl. mi a napi rutin, sorrendben? Tanultam mar itt is dolgokat de kivancsi vagyok, h egyeb helyeken hogy mennek ezek a dolgok, hogyan szerveztek le egy napot vagy egy het reszet.
2013. febr. 5. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
3-mas vagyok. A férjem 5 órás melóra van bejelentve. Most volt a szakmunkás minimálbér emelése, szóval nem tudom, ez pénzben mennyit jelent hivatalosan. Gyakorlatilag viszont az egyik válaszoló által említett fizetési intervallumban van benne az ő fizuja is.
2013. febr. 5. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!