Cukrász termelőben milyen dolgozni?
Figyelt kérdés
milyenek a munkafeltételek és a körülmények?
mennyire kemény?
főleg saját tapasztalat érdekelne :)
2012. júl. 24. 11:24
1/6 anonim válasza:
Az attól függ h húl milyen helyen vagy. De tényleg minden. Egy jobb helyen jobbak a körülmények is viszont keményebb is mert több a meló
2/6 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.Ha mondjuk 1-2 emberrel kevesebb van mint kéne,akkor pl.rossz ilyen helyen dolgozni.Miért kérdezed?
3/6 A kérdező kommentje:
azért hogy érdemes-e ilyen helyeken állást keresnem
2012. júl. 24. 23:42
4/6 anonim válasza:
Ha cukrász vagy és szereted a szakmát akkor igen, érdemes. Akkor úgy sem az fog érdekelni h milyen az üzem. Egy jobb cukrászda üzeme tiszta, jól felszerelt....stb viszont elég nagy a forgalma így a munka is több, lehet h bonyolultabb. Én egy kevésbé jó helyen voltm gyakornok. Pincehelyiség volt, mindíg volt valami baj, mindíg kellett csinálni rajta valamit, viszont ritka volt az h nagyon sok munkánk legyen
5/6 A kérdező kommentje:
lehet, hogy félreértettél, én nem maguknak termelő cukrászdákról beszélek, hanem önálló termelőkről, akik nagykeráron forgalmaznak, gigantikus mennyiségeket
2012. júl. 25. 11:59
6/6 A kérdező kommentje:
azt tudja valaki, hogy ilyen helyeken fix fizu van vagy teljesítmény arányos?
2012. júl. 25. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!