Miért keresnek több kezdő szakácsot, mint kezdő cukrászt?
Meg a cukrász szakma kicsit bonyolultabb is. Ha szakácsként elrontod a kaját, sok esetben mondhatod, hogy újraértelmezett. De ha pl. az esküvői tortádat kiskanállal kell kikaparni, arra nem tudsz kifogást találni.
És az is igaz, hogy étterembe többen járnak, mint cukrászdába. Bár én az étterembe is csak melózni:D
Valóban azért, mert több az étterem, mint a cukrászda.
És kedves előző: nem lehet ezt kijelenteni, hogy bonyolultabb egyik vagy másik szakma. A szakács szakma is elég bonyolult. És ha elrontasz egy kaját, akkor újra kell főznöd, mert nem azt főzted, amit kértek. Ezzel az erővel minek szakács iskola, és tankönyv, mindenki főzzön saját ízlés szerint, te meg ha étterembe mész enni, akkor meglepi lesz, milyen gulyáslevest kapsz, mert lehet elrontja a szakács....
Ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!