Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elég pocsék mandarinnal tudok...

Elég pocsék mandarinnal tudok valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Nem szeretek ételt kidobni, de vettem pár mandarint, ami olyan rossz, hogy egyszerűen képtelen vagyok lenyomni a torkomon. Kemény, száraz, totál ízetlen. Bármi ötlet?
2013. jan. 22. 19:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi minden választ!
2013. jan. 22. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Örülünk, ha segíthettünk.

Majd írd meg, végül mi lett belőle, és hogyan sikerült.

Még mi is járhatunk így, örülünk minden tapasztalatnak.

2013. jan. 22. 20:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Rendben, szerintem megpróbálom tényleg valami más gyümölccsel összekeverni, aztán ha megettem, megírom, milyen lett. Talán hasznát veszik mások is, akár rossz lett, akár jó:)
2013. jan. 22. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:
37%

Erről van szó!

(Próbáld ki az általam írt tartáros verziót is egy kis mennyiséggel, hidd el felpuhítja)

Várjuk az eredményt!

2013. jan. 23. 07:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnos mixerem nincs itt a koleszban, a pálinkafőzésbe nem mertem belevágni (pedig jól hangzik :D), úgyhogy szimplán gyümölcssaláta lett belőle. Egy kivivel, egy almával és egy banánnal kevertem össze, de előtte jó kicsire felvagdostam és igyekeztem lehúzogatni a rostjait (nincs jobb dolgom vizsgaidőszakban :D). Ezután nyakonöntöttem egy adag citromlével, és be a hűtőbe. Így, hogy a rossz mandarin kisebbségbe került a többi fini gyümölcs mellett, teljesen jó lett az egész.

Úgyhogy sikerült megmentenem egy mandarint, egyet sajnos muszáj volt kidobnom mert az tényleg tönkretette volna a salátát is, és még maradt egy :D

Hú de a tartáros ötlet is nagyon jól hangzik, már tudom, mit fogok csinálni a száraz sajttal...

szóval köszi mindenkinek a tippeket!

2013. jan. 23. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!