Elég pocsék mandarinnal tudok valamit kezdeni?
Örülünk, ha segíthettünk.
Majd írd meg, végül mi lett belőle, és hogyan sikerült.
Még mi is járhatunk így, örülünk minden tapasztalatnak.
Erről van szó!
(Próbáld ki az általam írt tartáros verziót is egy kis mennyiséggel, hidd el felpuhítja)
Várjuk az eredményt!
Sajnos mixerem nincs itt a koleszban, a pálinkafőzésbe nem mertem belevágni (pedig jól hangzik :D), úgyhogy szimplán gyümölcssaláta lett belőle. Egy kivivel, egy almával és egy banánnal kevertem össze, de előtte jó kicsire felvagdostam és igyekeztem lehúzogatni a rostjait (nincs jobb dolgom vizsgaidőszakban :D). Ezután nyakonöntöttem egy adag citromlével, és be a hűtőbe. Így, hogy a rossz mandarin kisebbségbe került a többi fini gyümölcs mellett, teljesen jó lett az egész.
Úgyhogy sikerült megmentenem egy mandarint, egyet sajnos muszáj volt kidobnom mert az tényleg tönkretette volna a salátát is, és még maradt egy :D
Hú de a tartáros ötlet is nagyon jól hangzik, már tudom, mit fogok csinálni a száraz sajttal...
szóval köszi mindenkinek a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!