Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha a sárgaborsót már beáztatta...

Ha a sárgaborsót már beáztattam, már csak el kéne kezdeni főzni, de mégsem akarom, el lehet tenni? Mélyhűtőbe vagy hova?

Figyelt kérdés

2012. márc. 8. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem öntsd le róla a vizet és hűtő zacskóba vagy éthordóban nyugodtan elteheted. Legközelebb már nem kell újra kiáztatni.
2012. márc. 8. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
inkább főzd meg és utána fagyaszd le
2012. márc. 8. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:

én sokszor vagyok így.:)

beáztatom a babot,lencsét,v sárgaborsót,aztán valamiért nem érek rá mégse megfőzni,de az a gyakoribb,hogy elszáll a nagy lendületem,elfogy a kedvem...

Leöntöm a vizet róla,mehet vissza a fagyasztóba.semmi baja nem lesz,legközelebb pikk-pakk megvan,nem kell áztatgatni...

2012. márc. 8. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!