Ha a sárgaborsót már beáztattam, már csak el kéne kezdeni főzni, de mégsem akarom, el lehet tenni? Mélyhűtőbe vagy hova?
Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 10:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem öntsd le róla a vizet és hűtő zacskóba vagy éthordóban nyugodtan elteheted. Legközelebb már nem kell újra kiáztatni.
2/3 anonim válasza:
inkább főzd meg és utána fagyaszd le
3/3 anonim válasza:
én sokszor vagyok így.:)
beáztatom a babot,lencsét,v sárgaborsót,aztán valamiért nem érek rá mégse megfőzni,de az a gyakoribb,hogy elszáll a nagy lendületem,elfogy a kedvem...
Leöntöm a vizet róla,mehet vissza a fagyasztóba.semmi baja nem lesz,legközelebb pikk-pakk megvan,nem kell áztatgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!