Ünnepek utáni megmaradt kenyérrel mit lehet kezdeni?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
1. Nekem még sikerült időben leszelnem és beraktam a fagyasztóba. Majd amikor "sokadika" lesz, jól jön az.
2. Szeld le, vágd kockára, sütőben tepsibe pirítsd meg. Egy részét így elteheted jó lesz rántott levesbe-betétként, ill. most szilveszterkor a lencse-levesbe is rakhatsz.
3. Másik részét összetöröd, vagy ledarálod és házi készítésű zsemlemorzsának is el tudod használni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Egy részéből csinálhatsz bundáskenyeret, piritóst vagy melegszendvicset. Ezek mind jók szikkadt kenyérből is. Ha fasirtot csinálsz abba is jó a szikkadt kenyér. Töltött hús töltelékébe is kitűnő.
Én pl. szoktam csinálni olyat, hogy a beáztatott kenyeret megcsinálom mintha töltött húst csinálnék (teszek bele fűszereket, nyers tojást, főtt tojást lereszelve, apróra vágott gombát, lekapart májat vagy sima májkrémet) és lezsirozott alufóliába tekerem, és megsütöm sütőben.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!