A morzsán lehet még pirítani? (Szilvásgombóchoz)
Figyelt kérdés
Anyukám csinált két napja morzsát hozzá, de elég világos színű lett. Ma még piríthatok rajta? És ha igen, akkor hogy? Nem csináltam még ilyet.2013. jan. 20. 10:19
1/1 anonim válasza:
Pici olajat vagy zsírt tégy a serpenyőbe és akkor piríthatod tovább. Csak akkor nem, ha már van cukor a morzsában, mert akkor a cukor karamelizálódik és összeáll az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!