Hagymát szeretnék pirítani hotdog-hoz. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
vagy miben süssem meg és meddig2012. okt. 22. 15:49
1/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam és az eredeti receptben is hasonló képpen van elkészítve:
Félbe vágod a hagymát majd nagyon vékony szeletekre vágod
és FORRÓ étolajban (nagyobb a sütési hőmérséklete mint az oliva olajé most ezzkell) megpírítom szép lassacskán bár kb 2 perc sem lesz aranysárgára piritom és csak tálalás elött sózóm borsozom!
2/4 A kérdező kommentje:
Kössz szépen megfogadom a tanácsodat!
2012. okt. 22. 16:20
3/4 anonim 



válasza:





én kis lisztben megforgatom és bő olajban kisütöm
4/4 anonim 



válasza:





A hagymát megpucolod, felvágod tetszés szerint, aztán lehet lisztbe forgatni vagy anélkül. Olajban addig sütöd amíg aranybarna lesz, majd leitatod róla a felesleges olajat és már teheted is bele a hotdogba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!