Hagymát szeretnék pirítani hotdog-hoz. Hogyan csináljam, és hogyan tárolhatom?
Ezt írja a leírás:
"A hagymát kicsit nagyobb kockára vágjuk mint apró.Meghintjük lisztel.Minél több lisztet vesz fel,annál ropogósabb lesz.A lisztezett hagymát bő forró olajba arany barnára sütjük.A hagymát papír törlőre kiszedjük."
Kérdéseim: Mivel forgassam a lisztbe, mennyi olaj kell, milyen tűzön (gáztűzhely) csináljam, és ha nem frissen teszem a hotdog-ba, hanem 1-2 órával előbb készítem el, akkor hűtőbe tegyem, vagy letakarva a konyhában, vagy hogyan? Köszi!
Itt van az Amerikai hot dog receptje képekkel, benne a pirított hagymával.
Olyan, mint amilyet az utcán is árulnak.
Óóó-megpróbáltam, és nem lett olyan jó, mint kéne neki.
A következőt csináltam:
Legnagyobb lángon forraltam olajat egy tefal edényben, aminek van piros akármije középen. Az pirosra váltott teljesen, ekkor beletettem 1 marék lisztbe forgatott hagymát.
Az -számomra :)- félelmetes hanggal elkezdett sisteregni. Ettől megijedtem, és kevergetni kezdtem a hagymát. Ettől (?) lejött róla a liszt, aminek gondolom rá kellett volna "pirulnia". A liszt szépen összegyűlt az edény aljában.
Mikor készen lett, félrehúztam a tűzről, és kipecáztam kanállal a darabokat.
Egyáltalán nem lett szép. Még csak nem is hasonlít a fentebb belinket oldal képére.
Miket rontottam el? :S Mit kellett volna helyette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!