Van olyan rokonotok, ismerősötök, aki hasonlóan furcsán - gusztustalanul - eszik?
Huh, akkor nem egyedi eset :D Én se eszek meg semmit, amit tőle kapok, sőt, még a szülinapi süteménykészítést (na mondjuk eléggé ellustult sütés téren...)is átvállaltam pár éve :D
Egyébként apám se piskóta, ő pl. olyan hangosan csámcsog-csukott szájjal-, hogy kb. 10 méterről is hallani lehet.
Nem engedi meg, hogy kipakold és rendbe rakd a hűtőt ? mert tuti már valami penészes, romlott kaja van benne:O
Ki kell mindent szedni, átnézni és kimosni a hűtőt !
A csámcsogást nekem ne mondd, nekem apukám eszik így és ráadásul lapátol szabály szerűen , marha idegesítő, de örülj neki, hogy egészségesek !!
Anyám hasonló, bár nagymamámnak is lazább elképzelései voltak a higiéniáról, mint nekem.
Anyám 70 éves, rá is jellemző a fura tárolás, vannak üvegek a hűtőben, amiről nem lehet ránézésre megállapítani, mi lehet benne, de a kinézete alapján inkább nem is vagyok rá kíváncsi. Szerencsére a hűtő nem kifejezetten büdös, mivel ami üvegben, dobozban van, az nem bűzlik, a hűtő polcait pedig én gyakran letisztítom, akkor is, ha épp nincs hűtőolvasztás, csak egyszerűen tisztán tartom, mint az asztalt.
A legkevésbé egymáshoz illő ételeket ő is szívesen egybedobálja, mondván:úgyis egy helyre megy....
Nos, én már régóta magamnak főzök, pontosan a hasonló megnyilvánulások miatt.Persze én el vagyok mondva mindenféle finnyás hülyének.
Ez egyébként úgy látom, az idősebb korosztályra jellemző, ez a fajta igénytelenség.
Unokatesóm anyja sem fiatal már.Nos közös ebédek alkalmával olyan hangosan szürcsöli a levest, hogy a holtak is felébrednének rá.Aztán kioktat, hogy illetlenség ételt hagyni a tányéron.Az intelligencia magas foka...
Szerintem inkább az ételt hagyja ott valaki, mint szürcsöljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!