Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek is van hazudós ismerősö...

Nektek is van hazudós ismerősötök? Hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés
van egy hazudós ismerősöm már évek óta ismerem de egy időre megszakadt a kapcsolat, de most újra felbukkant, és már azt hittem megváltozott, de nem, olyan butaságokat kitalál hogy ő legyen a nagy valaki,pl nyolc embert megvertem így úgy stb egyszerűen ha nem éri el a célját akkor elkezd hazudozni hogy neki jó legyen mániája hogy űberelje az embert ha kel kitalál valamit csak hogy ő legyen a nagy valaki aki jobb mindenkinél (nálam is)
2013. jan. 12. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az ilyeneket messzire elkerülöm,vagy jót röhögök rajtuk.Amúgy ez szerintem valami betegség.
2013. jan. 12. 11:16
 2/6 A kérdező kommentje:
értem hát az lesz
2013. jan. 12. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is keruld el, vagy ne vedd figyelembe. Nekem is van egy hazudos ismerosom, ha egy helyen vagyunk odajon hozzam jopofizni ... hath elbeszelgetek vele de sose mutatok tul nagy erdeklodest iranta meg nem tulajdonitok nagy jelentoseget annak amit mond.
2013. jan. 12. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van. Az én ismerősöm azért hazudik, már rájöttem, mert egyedül van, és nem akarja, hogy az emberek magányosnak könyveljék el. Így rendszerint olyanokat hazudik, hogy mennyire sok emberrel tartja a kapcsolatot telefonon, hívják magukhoz, de nem megy, mert rengeteg dolga van, pedig ismerem, tudom, hogy nincs, egy közös ismerősünk, neki barátnője, mindig hívja magához, és könyörög neki, hogy aludjon ott napokig, szilveszterre is állítólag rengeteg helyre hívták, csak a kutyája miatt nem ment...

Meghallgatom, és megpróbálom kiszűrni, hogy mi volt a valótlan, és mi a minden bizonnyal valós állítása. Valójában inkább sajnálom emiatt. Nagyon magányos lehet, ha már ilyen hazugságokra "fanyarodik".

2013. jan. 12. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van, még ''elvileg'' legjobb barátnők is voltunk, ezt másnak mondta, de nekem meg letagadta és kiakadt, hogy miért mondom ezt, ő soha nem mondott ilyet. De hihetetlen dolgokat talál ki, nem értem, hogy jutnak ilyenek az eszébe. Teljesen random dolgok. És mindenki elhiszi, kb. két emberen kívül (én vagyok az egyik).

Már nem barátkozunk, és nem is beszélgetünk egyáltalán, mert nem csak hazudós, hanem drámakirálynő is. Ha nincs az, amit ő akar, kiveri a balhét, aztán neki áll feljebb, mert ő 'nem érzi magát bűnösnek, azért nem is köszön' szóval, na. Most már nem kedvelem, kifejezetten irritál.

Hagyd figyelmen kívül vagy csináld azt amit én: mikor mond valamit, reagálj rá úgy, hogy 'jaj ez biztos nem igaz' vagí 'ez lehetetlen' vagy 'ezt nem hiszem el.' abba fogja hagyni remélhetőleg, bár saját tapasztalataim alapján nem.

2013. jan. 12. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne beszélj vele semmi komolyról.
2013. jan. 14. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!