Van olyan ismerősötök, barát, családtag, akinek vicces a neve, beceneve?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenkinek mosolyt csalna az arcára egy két vicces név:-) Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt kívánok! :-)2012. dec. 23. 18:25
1/10 anonim válasza:
Pál Inka
Kandisz Nóra
Alka Ida
Jó Áron
Chat Elek
Csák Ányos
Citad Ella
Csizma Dia
Cicam Ica
Cic Imre
Cserepes Virág
Cserno Béla
Csin Csilla
Csókoló Zoltán
2/10 anonim válasza:
Van eyg ismerősöm dagobertnek hívják. beceneve: dagi
4/10 anonim válasza:
Van egy "Bróker" keresztnévre anyakönyvezett ismerősöm (pontosabban a fia), neki Broki a beceneve, szegény gyerek!
És én is Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
5/10 anonim válasza:
Egy testvérpár: Fekete Péter és Fekete Mercédesz valamint volt osztálytársam Kis-Végh Béla
6/10 anonim válasza:
Falábú Orchidea és Orgona. Testvérek, egy suliba jártunk.
7/10 anonim válasza:
Nagy Mercédesz , Mezei Armandó :)
8/10 anonim válasza:
Van egy nagyon kedves, idős néni közel a 80-hoz. Nagy hangú, vajszívű, kövérkés, nagy darab és a neve Cunci néni. Így hívja mindenki, nekem nagyon furcsa volt és vicces, látva a nénit, de mára megszoktam:)
9/10 anonim válasza:
Volt egy töritanárom gimiben, mindenki Nusika néninek hívta, sokáig tartott, mire rájöttem, hogy Anna a keresztneve (Anna, Annus, Annuska).
Férjem unokaöccsének Nyálas a beceneve, mert mindig olyan tip-top volt, hogy sokat mondogatták neki, hogy milyen nyálas a pólód pl, aztán rajta ragadt. Nyálas, tovább becézve Nyálka, Nyálgép, mindenki máshogy hívja, szerintem vicces :)
10/10 Quorra válasza:
60 év körüli asszony beceneve Baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!