Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfire női parfüm véletlenül....

Férfire női parfüm véletlenül. Ti hogy reagállnátok?

Figyelt kérdés

Elaludtunk ma reggel. A párom gyorsan magára kapkodta a ruháit, aztán odalépett a szekrényhez, felkapta az első parfümöt ami a kezébe akadt és sutty sutty sutty. Mellé nyúlt és véletlenül enyémet használta.

Én viccesnek találtam a dolgot, mosolyogva szóltam is neki h az az enyém. Erre dühös lett h miért hagyom szanaszét a dolgaimat!? Meg h ez nem vicces. (Egyébként én mindig oda teszem le. Ő meg mindig máshová és nem nézi meg mi van mellette.)

Lekapta a pólóját, hozzá vágta az ágyhoz, kivett egy másikat a szekrényből és köben végig velem ordított, h most el fog késni miattam. Nem késett el.

Talán nem kellet volna szólnom neki? Akkor az ő hülyesége lett volna. Egyébként sem olyan feltünő az illatom, meg olcsó is, hamar el illanna. Szerintetek?

Szerintem vicces is volt. Nem röhögtem ki, vsak megmosolyogtam. Szerintetek??

Sokat dolgozik mostanság azért ennyire nyűgös.

2012. okt. 23. 16:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem marhaság az egész. Ha hazaér, adj neki egy óriási csókot!
2012. okt. 23. 16:40
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem elég nagy gyökér volt, kicsit letolhatnéd, hogy talán ne rajtad élje ki a nyűgét-baját. Gondolom te sem viszed haza a munkahelyi stresszt.
2012. okt. 23. 16:45
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem semmi humorérzéke...
2012. okt. 23. 16:51
 4/14 A kérdező kommentje:

De, sajnos igen. Csak én beismerem, ő meg (Ááá én nem amiatt vagyok dühös.) magyarázatot kapom.

Egymás indulatait már nagyjánól tudjuk kezelni. Nem tulajdonítok nagy jelentőséget ennek a hisztinek.

Csak neki rosszul esett h komolytalankodtam, pedig olyan aranyos volt. :-) Ha meg nem szólok neki akkor valószinű a kollégái szólnak. De akkor megnyugodna mire hazaér.

Szerintetek sem vicces?

Ti szóltatok volna, vagy hagytátok volna így elmenni dolgozni?

2012. okt. 23. 16:55
 5/14 A kérdező kommentje:

3-as.

Szerintem sem. :-)

2012. okt. 23. 16:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Pár napja egy órát eltöltöttünk egy parfümszaküzletben, a csíkra fujkáltuk és szagolgattuk a parfümöket, mire meglett a győztes.

Hazafelé a férjemnek olyan illata volt, mint egy dámának (na jó, egy dámahadnak). Mondjuk ő elszórakoztatta magát, végigszaglászta a ruháját, hogy milyen jó illata van. A pirosnál kifejezetten viccesen nézett ki, amikor nagy elánnal szaglászta a mellkasát.

De én is fújtam már be magam reggeli kapkodásban igazi kanszagú férfiparfümmel. A nők megdicsérték, a férfiak furán néztek, de túléltem a munkanapot :)

2012. okt. 23. 17:00
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Jut eszembe, egyszer nagynénémen feküdtünk ki. Összcsaládi indulás, ő még rohangál, kapkod "jajj, gyorsan egy sprét még" - eltűnik a fürdőszobában.

Kijött, mi egy emberként estünk össze a röhögéstől. Neki sikerült a borotvahabos flakont felkapnia.

2012. okt. 23. 17:02
 8/14 A kérdező kommentje:
6-os 7-e, Hehe ez marha jó. :DD
2012. okt. 23. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Most eszembejutott, egy sztori rólunk.

Mi a múltkor jártunk úgy, hogy leszakadt alattunk az ágy tv-zés közben. Én majd megszakadtam a röhögéstől, a párom meg mondta, hogy ne röhögjek ez nem vicces. Kérdeztem, hogy akkor most sírnom kéne? Lehúztuk a matracot a földre.

Én a párod helyében ugyanúgy átvettem volna a pólót, csak kiabálnia nem kellett volna, mert ez az ő hibája volt.

2012. okt. 23. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
Reggel inkább zuhanyozhatott volna és akkor nem kéne ez a sutty-sutty. Na majd ha ezt megmondod neki akkor milyen mérges lesz.
2012. okt. 23. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!