Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfire női parfüm véletlenül....

Férfire női parfüm véletlenül. Ti hogy reagállnátok?

Figyelt kérdés

Elaludtunk ma reggel. A párom gyorsan magára kapkodta a ruháit, aztán odalépett a szekrényhez, felkapta az első parfümöt ami a kezébe akadt és sutty sutty sutty. Mellé nyúlt és véletlenül enyémet használta.

Én viccesnek találtam a dolgot, mosolyogva szóltam is neki h az az enyém. Erre dühös lett h miért hagyom szanaszét a dolgaimat!? Meg h ez nem vicces. (Egyébként én mindig oda teszem le. Ő meg mindig máshová és nem nézi meg mi van mellette.)

Lekapta a pólóját, hozzá vágta az ágyhoz, kivett egy másikat a szekrényből és köben végig velem ordított, h most el fog késni miattam. Nem késett el.

Talán nem kellet volna szólnom neki? Akkor az ő hülyesége lett volna. Egyébként sem olyan feltünő az illatom, meg olcsó is, hamar el illanna. Szerintetek?

Szerintem vicces is volt. Nem röhögtem ki, vsak megmosolyogtam. Szerintetek??

Sokat dolgozik mostanság azért ennyire nyűgös.

2012. okt. 23. 16:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az ilyesmit mi nem szappan helyett használjuk. Többek között inkább csak a ruházat kis felfrissítésére és h az az Ő illata és h ne egyforma öblítő szagunk legyen.
2012. okt. 23. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:
13%

OMG. ez az egész sztori úgy fájdalmas ahogy van.

olcsó parfümöt használsz? akkor inkább ne használj semmilyet... tartsátok külön a parfümöket. ha már...

csak én maradtam le arról, hogy ma munkanap van? hova a búbánatba kellett ennyire sietni?

2012. okt. 23. 17:42
 13/14 A kérdező kommentje:
M
2012. okt. 23. 17:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Mondjuk munkába sietett. Ha lekési a buszt elkésik. Am miért kellene külön tartani? Hisz nem egyforma. De ha külön is rakom akkor össze vissza pakolja a sajátját, vagy halgathatom h hova tettem megint a cuccait.

Mellesleg nem ez volt a kérdés, látom figyelmes olvasó vagy.

Ui.: Az olcsó parfümömhöz meg nem sok közöd van.

2012. okt. 23. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!