Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan rokonotok, ismerősöt...

Van olyan rokonotok, ismerősötök, aki hasonlóan furcsán - gusztustalanul - eszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagymamám hűtője olyan büdös, hogy ma, amikor kinyitotta (én is ott voltam a közelben), olyan rosszul lettem a szagtól, hogy azt hittem felfordulok. Katasztrófa! Namármost én többször szóltam neki, hogy "Nagyi, valami nagyon furcsa szag jön a hűtődből.", de erre vagy nekem esik, hogy ne mondjak ilyeneket, vagy annyi a válasz, hogy "mondd meg mit érzel és kidobom". Megpróbálom leírni...Olyan a szag, mintha tejet tárolna fedetlenül + valami büdös sajtot + penészes kenyeret. De MINDEN be van dobozolva (kivéve zöldség- paprika, paradicsom). Akkor mi a fene lehet ilyen r.hadt büdös? Ja igen, a dobozolás. Nagymamám mániája, hogy mindent összeszecskáz, felkockáz (pl. szalonnát, rúd párizsit, banánt, kiflit) és a lehető legkisebb dobozba belegyömöszöli. Kismillió doboz van a hűtőjében, 6-7 kis palacknyi víz meg ismeretlen eredetű lötty. Gusztustalan dolgokat eszik (túrós tészta összekeverve céklával,párizsival, savanyú paprikával), salátákat gyárt -ja és közben beleeszik, de kb. a gyomrom forog már a látványtól is és mellé még csámcsogva is eszik (fogai megvannak, egyszerűen csak nem figyel rá, hogy az egész konyhában hallani). Ha ad valamit, nem eszem meg, mert..Hát ezek után szerintem érthető miért. Sokszor rám akart sózni romlott húst is... Másnak is van ilyen családtagja, ismerőse, akinek ilyen..khmm...furcsa étkezési szokásai vannak? Engem néha már a sírógörcs kerülget, komolyan - pl. mikor sütök valamit a konyhában és nekiáll enni valamit meg nyitogatni a hűtőt :(

2013. jan. 19. 00:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

szegénykém, és szegény bűzös nagyi.

A hűtőt időnként ki kell húzni áramból és kimosni

2013. jan. 19. 00:26
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez viccesen hangzik egyben undorítóan
2013. jan. 19. 00:32
 3/15 anonim ***** válasza:

Miért sütögetsz a nagyi konyhájában, vagy mit keres nálatok a nagyi hűtője? :)

A dobozolás nem mindig fedi el a szagokat.

2013. jan. 19. 00:32
 4/15 A kérdező kommentje:

Tudom, röhejesen hangzik az egész, de tényleg érdekel, hogy ez egyedi eset-e vagy sokan esznek ilyen gusztustalanul? :D

Nagymamámmal lakunk együtt, az ő hűtője a konyhában van, a miénk kicsivel a konyha mellett.

Az a vicc az egészben, hogy tavaly bedöglött a hűtőgépe. Vett újat, futár meghozta, beüzemelte... Tesómmal épp kimentünk a konyhába, megláttuk az új hűtőt és összeröhögtünk, hogy "Vééégre, nem fog olyan bűz jönni a hűtőből hehehe", sutyiban kinyitottam, hát már benne volt a kaja és ugyanaz a gyomorforgató szag jött belőle, kb. fejre álltunk tesómmal.

2013. jan. 19. 01:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Haha nekem nincs
2013. jan. 19. 01:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hany eves a nagyid, sok idos ember azert csamcsog, mert mar nagyot hall es nem.erzekeli, mennyire hangosan eszik. Nagypapam is furan csamcsog, de neki protezise van es nagyot is hall, de nem talalom gusztistalannak orulok, hogy meg el;-) (de nem.is lakok vele egyutt). Viszont regebben voltak olyan egyetemi csoporttarsaim, akik fiatal letukre ugy ettek, hogy na az undesz volt, az jobban idegesitene teged is;-).

Az etelek, ha tejes, turos, joghutosak vagy siman zoldsalatak is, foleg ha hagyma is van bennuk, no es a felvagottak tudnak budosek lenni, amint romlani kezdenek. Ha nem kavarodik fel a gyomrod nahyon eddemes a dobozokat sorra kinyitni es ami nem azert budos, mert pl. savanyu kaposzta, hanem.romlott azt ki kell dobatni a nagyival. Sajnos az etkezesi szokasain mar nem fogsz tudni valtoztatni, lehet auert eszik furcsakat mert gyerekkoraban keves volt naluk az etel, esetleg pont a masodik vilaghaborut is tulelte, amikor is volt akik doglott lovak husat ettek, mert mas nem volt:-(.

2013. jan. 19. 01:21
 7/15 anonim ***** válasza:
undeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesz
2013. jan. 19. 01:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Az is lehetséges,hogy nem az ételei büdösek,hanem maga a doboz,mert a műanyag átveszi/beissza a szagokat.
2013. jan. 19. 04:39
 9/15 doboszoli ***** válasza:
100%

Tudjuk be a korának, már nem fog megváltozni.

Én örülnék, ha nagyanyám itt lenne, bárhogy csámcsogna is...

Kis vidámság:

"Márpedig itt rend lesz!-rikkantott a nagyi- és egy mozdulattal berúgta a sz@rt az ágy alá."D)

2013. jan. 19. 05:13
 10/15 anonim ***** válasza:
Én 2 évet laktam a nagymamámnál és ott ugyanez ment... a végén már utáltam enni nála bármit is!!! Szerintem ez is az időskor velejárója, nem tudnak már úgy figyelni a dolgokra. Az ő hűtője is mindig büdös, mindenféle dolgokat összevásárol, aztán elfeledkezik róla: bepenészednek és megrohadnak a kaják... undorító egyszerűen. Ráadásul neki a konyha a privilégiuma, úgyhogy soha nem engedte, hogy én oda akár a lábam is betegyem. Így szóba se jöhetett, hogy arról magyarázzak, hogy büdös a hűtője, és esetleg kitakarítsam. Vagyis de... amikor kórházba került, az volt az első dolgom, hogy kidobáltam rengeteg kaját a hűtőjéből, és kitakarítottam. Közben forgott a gyomrom. Nem mellesleg a konyha és az előtér is büdös a romlott kaja szagtól. Hát még, amikor áthív minket ebédre- tudom, hogy csak jót akar- dehát képzelheted...
2013. jan. 20. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!