Van olyan rokonotok, ismerősötök, aki hasonlóan furcsán - gusztustalanul - eszik?
szegénykém, és szegény bűzös nagyi.
A hűtőt időnként ki kell húzni áramból és kimosni
Miért sütögetsz a nagyi konyhájában, vagy mit keres nálatok a nagyi hűtője? :)
A dobozolás nem mindig fedi el a szagokat.
Tudom, röhejesen hangzik az egész, de tényleg érdekel, hogy ez egyedi eset-e vagy sokan esznek ilyen gusztustalanul? :D
Nagymamámmal lakunk együtt, az ő hűtője a konyhában van, a miénk kicsivel a konyha mellett.
Az a vicc az egészben, hogy tavaly bedöglött a hűtőgépe. Vett újat, futár meghozta, beüzemelte... Tesómmal épp kimentünk a konyhába, megláttuk az új hűtőt és összeröhögtünk, hogy "Vééégre, nem fog olyan bűz jönni a hűtőből hehehe", sutyiban kinyitottam, hát már benne volt a kaja és ugyanaz a gyomorforgató szag jött belőle, kb. fejre álltunk tesómmal.
Nem tudom hany eves a nagyid, sok idos ember azert csamcsog, mert mar nagyot hall es nem.erzekeli, mennyire hangosan eszik. Nagypapam is furan csamcsog, de neki protezise van es nagyot is hall, de nem talalom gusztistalannak orulok, hogy meg el;-) (de nem.is lakok vele egyutt). Viszont regebben voltak olyan egyetemi csoporttarsaim, akik fiatal letukre ugy ettek, hogy na az undesz volt, az jobban idegesitene teged is;-).
Az etelek, ha tejes, turos, joghutosak vagy siman zoldsalatak is, foleg ha hagyma is van bennuk, no es a felvagottak tudnak budosek lenni, amint romlani kezdenek. Ha nem kavarodik fel a gyomrod nahyon eddemes a dobozokat sorra kinyitni es ami nem azert budos, mert pl. savanyu kaposzta, hanem.romlott azt ki kell dobatni a nagyival. Sajnos az etkezesi szokasain mar nem fogsz tudni valtoztatni, lehet auert eszik furcsakat mert gyerekkoraban keves volt naluk az etel, esetleg pont a masodik vilaghaborut is tulelte, amikor is volt akik doglott lovak husat ettek, mert mas nem volt:-(.
Tudjuk be a korának, már nem fog megváltozni.
Én örülnék, ha nagyanyám itt lenne, bárhogy csámcsogna is...
Kis vidámság:
"Márpedig itt rend lesz!-rikkantott a nagyi- és egy mozdulattal berúgta a sz@rt az ágy alá."D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!