Érdemes 2 emberre főzni?
Párommal albérletbe költözünk és sok helyen azt olvasom, hogy 2 emberre nem érdemes főzni, mert olcsóbb egy ételfutár ebédre. Szerintetek is így van?
Tényleg hasztalan minden nap vagy minden 2. nap főzni, mert a rendelés ugyanannyi és még időd is marad?
Nekem volt egy tervem, pont emiatt a probléma miatt, hogy egy blogban össze kellene gyűjteni olyan gyors és kipróbált recepteket, amiket az ember képes hét közben is gyorsan összedobni. De sajnos nem találtam hozzá partnereket, mert egyedül ezért ez nagyon nagy meló lenne.
Amúgy a kakaó az utolsó mondatban nem hiszti volt, hanem humor. :)
Épp az előbb beszéltem a szüleimmel, akik 80 felett vannak.mind a ketten tudnak főzni, ne is akárhogyan, de, mivel eléggé betegesek lettek,úgy döndöttek, hogy ételfutártól rendelnek kaját heti 4 napra, mert azért hétvégén főznek, amiből hétfőre is marad.
ez úgy egy hónapja volt, először óriási volt a lelkesedés
amin magam is csodálkoztam, mert a papa, ilyen, hogy krémleves, soha meg nem ette volna.
ma rákérdeztem, mi lesz a mai menü, apukám azt mondta, áh , ne is mondd, lemondtuk, inkább a mama főz....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!