Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Érdemes 2 emberre főzni?

Érdemes 2 emberre főzni?

Figyelt kérdés

Párommal albérletbe költözünk és sok helyen azt olvasom, hogy 2 emberre nem érdemes főzni, mert olcsóbb egy ételfutár ebédre. Szerintetek is így van?

Tényleg hasztalan minden nap vagy minden 2. nap főzni, mert a rendelés ugyanannyi és még időd is marad?

2012. nov. 6. 11:40
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, sok mindentől függ, főzni, vagy futár. Nekem például főzelék, csak füstölt hússal főzelék. Van a családban egy megszokott ízvilág, amit futár bizti nem tud hozni. Kis tervezéssel, bizti olcsób és olyat eszel a mit szeretsz. Nem kell minden nap és nem kell annyit, hogy egy hétre csak az van. Vannak kaják, amiket nagyobb tételben főzünk és fagyasztóba is jut. Mi is rendelünk, elmegyünk vacsizni alkalmanként, de nálunk utána otthoni kaját is eszünk. Mert finim, finom, de nem a megszokott otthoni ízek.:)))
2012. nov. 8. 07:31
 32/36 A kérdező kommentje:
Köszi! Igaz! :)
2012. nov. 8. 08:08
 33/36 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy tervem, pont emiatt a probléma miatt, hogy egy blogban össze kellene gyűjteni olyan gyors és kipróbált recepteket, amiket az ember képes hét közben is gyorsan összedobni. De sajnos nem találtam hozzá partnereket, mert egyedül ezért ez nagyon nagy meló lenne.

Amúgy a kakaó az utolsó mondatban nem hiszti volt, hanem humor. :)

2012. nov. 8. 09:50
 34/36 A kérdező kommentje:
Neked humor volt, de mivel másnak láthatóan gondja volt vele, mert azt hitte, hogy azért lett lepontozva inkább bosszúmegszólásnak hangzott ismét esetleg arra, hogy azt írták menj a francba. :) de lényegtelen amúgy.
2012. nov. 8. 10:00
 35/36 anonim ***** válasza:

Épp az előbb beszéltem a szüleimmel, akik 80 felett vannak.mind a ketten tudnak főzni, ne is akárhogyan, de, mivel eléggé betegesek lettek,úgy döndöttek, hogy ételfutártól rendelnek kaját heti 4 napra, mert azért hétvégén főznek, amiből hétfőre is marad.

ez úgy egy hónapja volt, először óriási volt a lelkesedés

amin magam is csodálkoztam, mert a papa, ilyen, hogy krémleves, soha meg nem ette volna.

ma rákérdeztem, mi lesz a mai menü, apukám azt mondta, áh , ne is mondd, lemondtuk, inkább a mama főz....:)

2012. nov. 8. 10:43
 36/36 A kérdező kommentje:
Ez jó :)
2012. nov. 8. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!