Egy férfi részéről meddig érdemes gyermeket válalni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mennyi az az életkor ameddig érdemes úgy, hogy föl is tudja nevelni becsülettel.2012. okt. 4. 20:27
1/13 anonim válasza:
Matekozzunk kicsit! 60 évesen már nem érdemes, mert rizikós. hogy lásd felnőni. DE ellenpélda is van. Sok híres szinésznek "öregen" is születtek gyerekei. Szóval, ahogy érzed!
3/13 anonim válasza:
Én is 45-re szavaznék, max. de az már tényleg a végső 50. Annál idősebbként már kitolás a gyerekkel.
4/13 anonim válasza:
A magyar férfiak várható élettartalma 69 év. Ebből kiindulva én a 40-et tartom felső határnak.
5/13 anonim válasza:
Erre nem lehet egyértelmű számot mondani, apám 40 volt amikor születtem, most 80 múlt és még megy az unokák után, jó az egészsége.
Barátnőm apukája meg akkor halt meg amikor 4 éves volt, harmincvalahány évesen.
6/13 anonim válasza:
Szerintem erre nincs szabály, apukám 53 volt, mikor születtem, kisebb fajta csodának tekintenek a szüleim, mert anyukám se volt sokkal fiatalabb. Korukhoz képest jól vannak, apa most múlt 80, még önellátó és elég sokat van az unokáival. Szerintem ezt a párnak kell eldöntenie, hogy x évesen akarnak-e gyereket. És a nőnek azt is figyelembe kell vennie, hogy annyi gyereket vállaljon, amennyit egyedül is el tud látni, ha a férjével ne adj Isten történik valami tragédia.
7/13 anonim válasza:
A 35-öt mondanám, hiszen egyrészt szeretné az ember látni, ahogy felnő az utóda, másrészt azt sem szeretné, ha nyugdíjasan még a rockkoncertekről hajnalban kéne összeszednie a gyerekét.
8/13 anonim válasza:
Apukám 45 éves volt mikor születtem, így én ezt mondanám. Öregecske már kicsit, de bőven fel tudott nevelni, az egyetemi oktatásomról is gondoskodott.
9/13 anonim válasza:
63 apám ennyi volt mikor születtem és van még 4 tesom.most 97 éves és jÓ karban van dolgozik meg orvos
10/13 anonim válasza:
45, max 50, orvosi szempontból lehetőleg 40 előtt. Pont mint nőknél, ezért nem igaz az, hogy a férfiaknak több idejük van...
Illetve figyelembe kell venni, hogy mennyi ideig fog élni az illető férfi, de ezt nem az átlagból kell kikövetkeztetni, hanem a felmenői életkorából, mert nagyrészt genetikán múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!