Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi részéről meddig...

Egy férfi részéről meddig érdemes gyermeket válalni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mennyi az az életkor ameddig érdemes úgy, hogy föl is tudja nevelni becsülettel.
2012. okt. 4. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
61 volt apósom amikor férjem született. Sajnos nemrég halt meg, de a férjem már tinikorában végig attól félt hogy mikor következik majd ez be... Én nem kívánnám senkinek, hogy ilyen öreg apukája legyen, bár ugyanakkor hálás vagyok apósomnak, hogy bevállalta, hiszen akkor most nem lenne a férjem :)
2012. okt. 5. 13:43
 12/13 A kérdező kommentje:
talán az is igaz, hogy akinek késő lessz gyermeke annak nagyon kell vigyáznia magára, az is igaz lehet, hogy ösztönösen működik benne egyfajta élés vágy. Én is azt figyeltem meg, hogy aki max 40-ig vállal gyermeket , az tovább él.
2012. okt. 5. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
20 alatt és 40 fölött már senki ne vállaljon gyereket mert más nyakára vagy kárára szüli.
2013. jan. 27. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!