Meg akar nősülni az a férfi, akit szeretek! Érdemes megakadályoznom?
Még a gimnáziumban ismerkedtünk meg, 6 évig jártunk végül azért szakítottunk, mert enegem csak Pécsre vettek fel egyetemre, és bár nagyon szerettük egymást, egyikünk sem vállalta a távkapcsolatot. Nem is lett volna hozzá elég erőnk, időnk, mert az egyetem eléggé lekötött mindkettőnket. Miután elvégeztem a sulit, haza költöztem Pestre és az volt az első dolgom, hogy felhívtam, hogy jó lenne találkozni.
Bár szakítottunk, az egyeti évek alatt is tartottuk a kapcsolatot neten keresztül, sokat telefonáltunk és kb 2-3 havonta találkoztunk is.
Időközben megismert egy nőt és nem rég közölte velem, hogy megkérte a kezét. Én sose tudtam rajta magamat igazán túltenni, miután szakítottunk egy fiúval sem voltam képes járni, csak ő járt a fejemben, hozzá hasonlítottam mindenkit.
Nem olyan régen(amikor még nem ismerte meg a mennyasszonyát) azt mondta, hogy sosem fog igazán kiszeretni belőlem, számára én vagyok az igazi és akkor jött ez a perszóna.
Érdemes lenne Neki elmondanom, hogy mit érzek iránta? Tudom, hogy ebben a helyzetben is mellette kéne állnom, mint barát és örülni a boldogságuknak, de közben megszakad a szíven.
Közben pedig a mennyasszonya(aki tudja, hogy korábban jártunk és, hogy most is jó barátok vagyunk) barátságot próbál velem kialakítani. Elhívott vásárolgatni, és már most megkért, hogy segítsek kiválasztani a mennyasszonyi ruháját is! Visszautasítottam, de fiú most azt hisze, hogy valami problémám van vele és szemmel láthatóan bántja.
24/L
Oké, akkor most gondolod magad a csajszi helyzetébe:Megismerkedsz egy fiúval, nagyon egymásba szerettek, megkéri a kezed, boldog vagy!De van egy bibi, a vőlegényednek volt egy barátnője akivel még mindig tartja a kapcsolatot és látod rajta, hogy érzelmi szálak fűzik hozzá.De nagyon szereted a párod, nem akarod elveszíteni, tudod hogy mindent meg tudnál neki adni.Mit csinálsz?Megpróbálod elszakítani őket, aminek a következménye az lesz, hogy a fiút a volt barátnője karjaiba kergeted, vagy megpróbálsz jó kapcsolatot kialakítani a régi barátnőjével, hogy lássa, megbízol benne, és nem vagy gyerekes, aki féltékenységből cselekszik??Szerintem a csajszi az utóbbi verziót szeretné, pusztán azért barátkozik veled!
Ha tényleg szeretik egymást,szerintem ne te légy a boldogságuk szétzúzója!
Perszóna? Azért mert megkérték a kezét? Hát bocs, de mindegy mit mond, ha annyira te lennél az igazi a te kezedet kérte volna meg. Az emberek néha mondanak patetikus dolgokat, arról, hogy te vagy az igazi stb, de ha utána találnak valakit és ellenállhatatlan vágyat éreznek a vele való egybekelésre, akkor az már erősen sántít, hogy te vagy az igazi. Mit sántít, lába sincs!
Törődj bele, hogy talált jobbat, ne álltasd magadat hülyeségekkel, és ne rondíts bele a szerelmükbe mint egy önző megkeseredett vénkisasszony.
A te kezedet kérte meg?
Az, hogy mielőtt a mennyasszonyát megismerte volna miket mondott neked, annak semmi jelentősége.
Szereti, elveszi.
Megmondhatod neki, hogy szereted (eddig miért nem mondtad? Csak most lett fontos, hogy mást vesz el?), de akkor esetleg még a barátságát is elveszíted.
A barátod jövendőbelijét, akit szeret perszónának nevezni nem vall éppen a legjobb jellemre.
Ebbe szépen belemásztatok. Bármi lesz is a vége, nagyon tanulságos lesz. Vezetsz naplót? Mert jó regény-alapanyag lehet még egyszer. Nem viccelek, vagy ironizálok, komolyan mondom.
Természetesen hallgass a szívedre! Meg fogja súgni, mit tegyél. És akkor tedd azt, bármilyen hülyén is hangzik, vagy ellenkezik a társadalmi konvenciókkal.
Ui.: "Nem olyan régen(amikor még nem ismerte meg a menyasszonyát) azt mondta, hogy sosem fog igazán kiszeretni belőlem, számára én vagyok az igazi..." - csak úgy mellesleg (gonoszkodva) megkérdezném, hogy akkor, abban a pillanatban miért nem mondtad el neki, hogy szereted???
szia!
Szerintem ha két ember IGAZÁN szereti egymást egy távkapcsolat is működhet. Az meg hogy megkéri egy másik perszóna kezét?? Ez az élet rendje. Az ember társra talál, eldönti hogy mellette szeretne maradni. Nem gondolod, hogy a volt "szerelmed" azért mondta el, hogy eljegyezte a barátnőjét, hogy vedd a lapot és ne keresd őt többet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!