Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg akar nősülni az a férfi,...

Meg akar nősülni az a férfi, akit szeretek! Érdemes megakadályoznom?

Figyelt kérdés

Még a gimnáziumban ismerkedtünk meg, 6 évig jártunk végül azért szakítottunk, mert enegem csak Pécsre vettek fel egyetemre, és bár nagyon szerettük egymást, egyikünk sem vállalta a távkapcsolatot. Nem is lett volna hozzá elég erőnk, időnk, mert az egyetem eléggé lekötött mindkettőnket. Miután elvégeztem a sulit, haza költöztem Pestre és az volt az első dolgom, hogy felhívtam, hogy jó lenne találkozni.

Bár szakítottunk, az egyeti évek alatt is tartottuk a kapcsolatot neten keresztül, sokat telefonáltunk és kb 2-3 havonta találkoztunk is.

Időközben megismert egy nőt és nem rég közölte velem, hogy megkérte a kezét. Én sose tudtam rajta magamat igazán túltenni, miután szakítottunk egy fiúval sem voltam képes járni, csak ő járt a fejemben, hozzá hasonlítottam mindenkit.

Nem olyan régen(amikor még nem ismerte meg a mennyasszonyát) azt mondta, hogy sosem fog igazán kiszeretni belőlem, számára én vagyok az igazi és akkor jött ez a perszóna.

Érdemes lenne Neki elmondanom, hogy mit érzek iránta? Tudom, hogy ebben a helyzetben is mellette kéne állnom, mint barát és örülni a boldogságuknak, de közben megszakad a szíven.

Közben pedig a mennyasszonya(aki tudja, hogy korábban jártunk és, hogy most is jó barátok vagyunk) barátságot próbál velem kialakítani. Elhívott vásárolgatni, és már most megkért, hogy segítsek kiválasztani a mennyasszonyi ruháját is! Visszautasítottam, de fiú most azt hisze, hogy valami problémám van vele és szemmel láthatóan bántja.

24/L

2009. okt. 6. 15:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem most már hamarább is elmondhattad volna mit érzel iránta.A perszona nem tudja az érzéseidet,ő barátnak tart.Ha elveszi a perszonát,hidd el szereti,mondhat bármit.Ha tartottátok a kapcsolatot akkor miért nem mondtad eddig,most,hogy már szorul a hurok...Hát akkor hallgass továbbra is.
2009. okt. 6. 16:42
 12/30 anonim ***** válasza:
93%

A 16:42-es válaszolóval teljesen egyetértek...

Egyébként azért "perszóna", mert te gyáva voltál elmondani az érzéseidet?! A leírtakból kiderül, hogy lett volna rá lehetőséged. Nem tetted meg. Most miért avatkoznál bele más boldogságába? Elhiszem, hogy piszok rossz érzés lehet, de próbálj meg továbblépni.

(lehet lepontozni... )

2009. okt. 6. 16:52
 13/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem olvastam el a hozzászólásokat,de értelmes diplomás ember létedre tényleg ennyire primitív vagy?Az a nő a perszóna akit az exed el akar venni?és mégis miért Ő?És benned miért nincs annyi méltóság,hogy félrevonulj,és békén hagyd őket?Mert ezt Te is tudod,hogy csak duma,hogy téged szeret de Őt veszi el.Ha téged szeretne Te lennél a menyasszonya.Nem a közép korban élünk.Nem akar megbántani,és ezért nem mondja a szemedbe,hogy nem akar tőled semmit.Pedig jobban tenné,mert úgy tűnik abból nem értesz ami egyértelmű.Jobban tennéd ha túltennéd magad a dolgon,és keresnél magadhoz való fiút,aki annyira szeret,hogy feleségül is venne.Ne alázd meg magad feleslegesen,és főleg ne bánts egy másik nőt oktalanul.Nem Ő állt közétek,a fiú választotta Őt.
2009. okt. 6. 17:01
 14/30 anonim ***** válasza:
63%

"Alljon meg a naszmenet"

nezd meg, aztan dontsd el.....

:)

2009. okt. 6. 17:32
 15/30 anonim ***** válasza:
93%
Semmi jogod nincs ahhoz, hogy az életükbe belemásszál. Nyilván nem véletlenül veszi el a lányt. Rakd félre az önzőséged, ha a fiú igazán szeretett volna, akkor nem a másikat venné feleségül, hanem téged!
2009. okt. 6. 17:37
 16/30 anonim ***** válasza:
69%
Állj elé és mondd el neki hogy még szereted, ha ő is szeret akkor téged választ de ha nem akkor fölöslegesen nem szabad utána futkosnod. Beszél vele és tegyél pontott az ügy végére. De ha nem szerett az esküvőt nem szabad meghiusítanod nem érné meg!
2009. okt. 6. 17:41
 17/30 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is ez a film jutott eszembe erről a storyról :). Telibe ugyanaz a szitu :). Szerintem is nézd meg.
2009. okt. 6. 17:41
 18/30 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként érdekes a kérdésed "érdemes megakadályoznom?"

Miért vagy olyan biztos benne, hogy meg tudnád akadályozni? A te kezedet is megkérte az elmúl hónapokban?

2009. okt. 6. 17:45
 19/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sokak kérdezték, hogy korábban miért nem beszéltem Neki az érzéseimről. Nincs mit szépíteni hülye voltam, gyerekes és naív. Akkor jöttem rá igazán, hogy mit jelent nekem, amikor már nem lehet az enyém, amikor már maga az esély is megszünt.

A "perszóna" valójában nem a legszebb megfogalmazása a dolgoknak. Nagyon rendes lány, kedves, aranyos, biztos vagyok benne, hogy 100%-ig boldoggá tudná tenni Őt! De ne legyünk álszentek, Ti sem biztos, hogy annyire kedvelnétek, ha az én helyemben lennétek, még akkor se, ha tudnátok, hogy bizony nem ő tehet az én nyomoromról.

A kérdés megfogalmazását nem találom "érdekesnek". Azért így tettem fel "Érdemes megakadályoznom?" mert ugyan szeretem és legszívesebben most ebben a percben elmondanám neki, hogy szeretem, de ugyanakkor azt hiszem arra is képes lennék, hogy magamba folytsam -és bár képtelen lennék soha többé nem találkozni Vele/Velük-mint jó barát támogatnám és minden tőlem telhetőt megtennék, hogy őszintén örüljek a boldogságának.

A filmet meg fogom nézmi!

2009. okt. 6. 17:56
 20/30 anonim ***** válasza:
69%
na jó, most azonnal menj el a videotékába és nézd meg az álljon meg a nászmenet c. filmet!aztán dönts!!!de nézd meg tényleg!!!!!
2009. okt. 6. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!