Meg akar nősülni az a férfi, akit szeretek! Érdemes megakadályoznom?
Még a gimnáziumban ismerkedtünk meg, 6 évig jártunk végül azért szakítottunk, mert enegem csak Pécsre vettek fel egyetemre, és bár nagyon szerettük egymást, egyikünk sem vállalta a távkapcsolatot. Nem is lett volna hozzá elég erőnk, időnk, mert az egyetem eléggé lekötött mindkettőnket. Miután elvégeztem a sulit, haza költöztem Pestre és az volt az első dolgom, hogy felhívtam, hogy jó lenne találkozni.
Bár szakítottunk, az egyeti évek alatt is tartottuk a kapcsolatot neten keresztül, sokat telefonáltunk és kb 2-3 havonta találkoztunk is.
Időközben megismert egy nőt és nem rég közölte velem, hogy megkérte a kezét. Én sose tudtam rajta magamat igazán túltenni, miután szakítottunk egy fiúval sem voltam képes járni, csak ő járt a fejemben, hozzá hasonlítottam mindenkit.
Nem olyan régen(amikor még nem ismerte meg a mennyasszonyát) azt mondta, hogy sosem fog igazán kiszeretni belőlem, számára én vagyok az igazi és akkor jött ez a perszóna.
Érdemes lenne Neki elmondanom, hogy mit érzek iránta? Tudom, hogy ebben a helyzetben is mellette kéne állnom, mint barát és örülni a boldogságuknak, de közben megszakad a szíven.
Közben pedig a mennyasszonya(aki tudja, hogy korábban jártunk és, hogy most is jó barátok vagyunk) barátságot próbál velem kialakítani. Elhívott vásárolgatni, és már most megkért, hogy segítsek kiválasztani a mennyasszonyi ruháját is! Visszautasítottam, de fiú most azt hisze, hogy valami problémám van vele és szemmel láthatóan bántja.
24/L
Szia! Mondd el neki,mit érzel! Nem vesztesz semmit.Legalább tudni fogod hogy mi a helyzet. Mondd el neki hogy miért nem mondtad előbb! Ami itt nekünk leírtál! A fiú nem lát a gondolataidba!! Én tuti megtenném,ha mégsem szeret,akkot viszont soha többet nem találkoznék se vele,se a csajjal. Ez esetben kezdj új életet.
De tedd meg,mert különben soha nem fogsz megnyugodni!! Drukkolok! Saját tapasztalatból beszélek.
Kedves Utolsó!
Szerintem is meg fogom Neki mondani, hogy mit érzek, csak azt sem tudom, hogy hol kezdjem. Nagy valószínűséggel vissza fog utasítani, de akkor azt hiszem kilépek a életükből és tiszta lappal én is új életet kezdek.:)
utolsó vagyok: majd írd meg,mi volt! Nagyon érdekel!
(Egyébként én is odavagyok egy pasiért,akivel 3 hónapja szakitottam,és azt tervezem h visszaszerzem őt.Csak félek nehogy késő legyen...)
Szia:)
Mi lett végül? Megmondtad neki mit érzel? Elvette a perszónát? Vagy megint összejöttetek? Mi lett veletek azóta? Nem írtad meg mi lett a vége ennek a dolognak és sztem érdekel másokat is:)Írd meg légyszi mi lett a vége ennek, ha olvasod még ezt az oldalt:) Előre is köszim:)
További szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!