Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg akar nősülni az a férfi,...

Meg akar nősülni az a férfi, akit szeretek! Érdemes megakadályoznom?

Figyelt kérdés

Még a gimnáziumban ismerkedtünk meg, 6 évig jártunk végül azért szakítottunk, mert enegem csak Pécsre vettek fel egyetemre, és bár nagyon szerettük egymást, egyikünk sem vállalta a távkapcsolatot. Nem is lett volna hozzá elég erőnk, időnk, mert az egyetem eléggé lekötött mindkettőnket. Miután elvégeztem a sulit, haza költöztem Pestre és az volt az első dolgom, hogy felhívtam, hogy jó lenne találkozni.

Bár szakítottunk, az egyeti évek alatt is tartottuk a kapcsolatot neten keresztül, sokat telefonáltunk és kb 2-3 havonta találkoztunk is.

Időközben megismert egy nőt és nem rég közölte velem, hogy megkérte a kezét. Én sose tudtam rajta magamat igazán túltenni, miután szakítottunk egy fiúval sem voltam képes járni, csak ő járt a fejemben, hozzá hasonlítottam mindenkit.

Nem olyan régen(amikor még nem ismerte meg a mennyasszonyát) azt mondta, hogy sosem fog igazán kiszeretni belőlem, számára én vagyok az igazi és akkor jött ez a perszóna.

Érdemes lenne Neki elmondanom, hogy mit érzek iránta? Tudom, hogy ebben a helyzetben is mellette kéne állnom, mint barát és örülni a boldogságuknak, de közben megszakad a szíven.

Közben pedig a mennyasszonya(aki tudja, hogy korábban jártunk és, hogy most is jó barátok vagyunk) barátságot próbál velem kialakítani. Elhívott vásárolgatni, és már most megkért, hogy segítsek kiválasztani a mennyasszonyi ruháját is! Visszautasítottam, de fiú most azt hisze, hogy valami problémám van vele és szemmel láthatóan bántja.

24/L

2009. okt. 6. 15:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadnak egy másik pasit, ez a vonat már bizony elment kedvesem! Sajnos ebbe bele kell törődnöd.
2009. okt. 6. 19:37
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem vagy könnyű helyzetben, én ezért szoktam mondani,hogy nem jó,mikor egy régi kapcsolat barátság marad,mert egy idő után az egyik úgyis többet akar a másiktól. A férjemnek előttem(már egy éve külön voltak,mikor engem megismert) volt egy több éves gimis kapcsolata. Utána is jóban voltak,de mikor engem megismert megszakadt egy időre a kapcsolat. Aztán a lány mikor szingli lett felvette vele megint és összefutottak. Ez persze nekem nem esett jól és igazam is volt abba,hogy a lány újra akarta kezdeni,de párom nem,mert mondta,hogy engem szeret. Ahogy ő fogalmazott teljesen más egy olyan kapcsolat,ami tini kortól tart mondjuk 20 éves korig és egy olyan,amit már felnőtt fejjel választ az ember. Gimiben még teljesen mások az emberek,utána megváltozik sokmindenhez a hozzáálása és így az értékrendje is. Azaz ő azt mondta,hogy tizen évesen jó volt azzal a lánnyal lenni,de most már teljesen más lett az értékrendje és vele már nem tudná elképzelni az életét. Nem lehet,hogy ez nálatok is fent áll? Gondolj bele,te a múltja vagy. A menyasszonya meg a múltja,jelene,jövője. Ezeket gondold végig és úgy dönts,hogy szólsz-e neki.
2009. okt. 7. 08:40
 23/30 anonim ***** válasza:
58%
Hagyd őket békén, egy férfi nem heccből házasodik, biztos szereti azt a lányt. Neked már nincs közöd hozzájuk, hagyd őket és próbálj meg tovább lépni. És megjegyzem azért nem tudsz mással összejönni, mert tartod vele a kapcsolatot, ezt nem kéne. Amúgy meg miből gondolod h meg tudod akadályozni? Röhej, ha a pasi téged szeretne akkor téged venne el nem? mellesleg meg te vagy a perszóna h szét akarod őket választani. Remélem leteszel erről. Ha egy nőcske meg akarná akadályozni az én esküvőmet, akkor nem úszná meg ép bőrrel. ^^
2009. okt. 7. 13:16
 24/30 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Mondd el neki,mit érzel! Nem vesztesz semmit.Legalább tudni fogod hogy mi a helyzet. Mondd el neki hogy miért nem mondtad előbb! Ami itt nekünk leírtál! A fiú nem lát a gondolataidba!! Én tuti megtenném,ha mégsem szeret,akkot viszont soha többet nem találkoznék se vele,se a csajjal. Ez esetben kezdj új életet.

De tedd meg,mert különben soha nem fogsz megnyugodni!! Drukkolok! Saját tapasztalatból beszélek.

2009. okt. 7. 19:27
 25/30 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Szerintem is meg fogom Neki mondani, hogy mit érzek, csak azt sem tudom, hogy hol kezdjem. Nagy valószínűséggel vissza fog utasítani, de akkor azt hiszem kilépek a életükből és tiszta lappal én is új életet kezdek.:)

2009. okt. 7. 21:33
 26/30 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: majd írd meg,mi volt! Nagyon érdekel!

(Egyébként én is odavagyok egy pasiért,akivel 3 hónapja szakitottam,és azt tervezem h visszaszerzem őt.Csak félek nehogy késő legyen...)

2009. okt. 8. 19:23
 27/30 A kérdező kommentje:
Meg fogom írni, de még úgymond erőt gyűjtök. Lehet, hogy hétvégén beszélek vele:)
2009. okt. 9. 13:27
 28/30 anonim ***** válasza:

Szia:)

Mi lett végül? Megmondtad neki mit érzel? Elvette a perszónát? Vagy megint összejöttetek? Mi lett veletek azóta? Nem írtad meg mi lett a vége ennek a dolognak és sztem érdekel másokat is:)Írd meg légyszi mi lett a vége ennek, ha olvasod még ezt az oldalt:) Előre is köszim:)

További szép napot!:)

2010. dec. 13. 10:57
 29/30 anonim ***** válasza:
Szia, engem is érdekelne mi lett veletek:)
2010. dec. 13. 13:48
 30/30 anonim ***** válasza:
sosem tudjuk meg:(
2010. dec. 17. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!