Miért is egészségtelen a mekis kaja?
Hetente egyszer,kétszer szoktam ott enni.
Az ismerőseim szerint rosszul teszem, mert a mekis kaja egészségtelen.
"Nézz egy kicsit körbe, bio üzletek, reform életmód, ennek lesz létjogosultsága."
Igen, manapság ez a divatos.
A génmanipulációnak is van létjogosultsága mert génmanipuláció egy ősi mesterség aminek a segítségével jobb élőlényeket lehet előállítani.
Ez is a géntechnológiának köszönhető:
"Délkelet-Ázsiában sokan szenvednek súlyos A-vitamin-hiányban, ami terhességi komplikációkhoz, növekedési zavarokhoz és vaksághoz vezethet. Ennek megoldása lehet, ha fő táplálékukba, a rizsbe beviszik a béta-karotin (az A-vitamin-előanyaga) szintéziséhez szükséges enzimek génjeit. A karotintartalom miatt sárga színű rizs - az "aranyrizs" - minden grammja 37 mikrogramm elővitamint tartalmaz, ami elvileg elegendő a napi vitaminszükséglet fedezésére."
maximum Istennek ez az ősi mestersége, nem a professzor úrnak :D
Most látom kedves kérdező, hogy te igen-igen beszűkült nézőponttal rendelkezel. Rettenetesen ostoba vagy, ha azt mondják neked, hogy valami fehér, szerinted csakazéris fekete. Nem tudom elmúltál e már 16, de változtass a hozzáállásodon :D Na szevasz, egyed a mekis kajádat, és még véletlenül se vedd a kezedbe a szakácskönyvet, meg a fakanalat, még leesik az aranygyűrű az ujjadról.
"Nézz egy kicsit körbe, bio üzletek, reform életmód, ennek lesz létjogosultsága."
Soha nem lesz mert nem tud szembeszállni egy nagy gazdasággal.
"Rettenetesen ostoba vagy, ha azt mondják neked, hogy valami fehér, szerinted csakazéris fekete."
Ez inkább rád jellemző.
"Jujj, csúnya génmanipuláció fúj."
Hát a zacskós levesek fogyasztására én sem biztatnék senkit! Kollégistaként megtanultam, hogy só, bors, köménymag, hagyma, paprika, lestyán segítségével is lehet finom és ehető leveseket készíteni, nem kell mindenféle vackot beletenni.
Apropó tojás. Tény, ha rántottát eszem, akkor az két vagy három tojásból készül, de nem eszem minden nap tojást. Kolbászt, szalonnát sem láttam már két hete, persze, jöhet a kérdés, akkor mi élek? Megmondom. Rizsen, házi kenyéren, paradicsomon, körtén és szőlőn (sok termett idén), virslin (tudom, miből van), babon és borsón, és az állítólag vizezett bolti húson. Csak egy kérdés. Miért vizeznék a húst? Én ebben nem látok logikát, mert hogy a tejet, még oké. Bár azt sem vizezik, akármennyire is azt gondolják páran.
Az aranykalász gazda az a tipikus ökobunkó.
Ha rajta múlna, akkor nem lenne egy csomó haszonnövény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!