Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért is egészségtelen a...

Miért is egészségtelen a mekis kaja?

Figyelt kérdés

Hetente egyszer,kétszer szoktam ott enni.

Az ismerőseim szerint rosszul teszem, mert a mekis kaja egészségtelen.

2012. okt. 4. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
63%
Miért szerinted egészséges? Mondjuk nem csak az egészséges. Tele vannak a boltok polcai olyan árukkal aminek a fele tartósítószer, színezőanyag, E380,400 stb istenfasza, szatán stb. stb.. Szóval más sem eszik egészségesebben, de te még ráteszel 2 lapáttal..
2012. okt. 4. 11:14
 12/79 anonim ***** válasza:
16%

Mondjuk nem csak az * egészséges

* nem szó kimaradt

2012. okt. 4. 11:15
 13/79 A kérdező kommentje:

A supersize me egy gyenge demagóg film.

A meki soha nem mondta, hogy minden étkezést ott kell megoldani, ennek ellenére minden nap ott zabált és csodálkozott, hogy elhízott.

2012. okt. 4. 11:16
 14/79 A kérdező kommentje:

"Miért szerinted egészséges?"

Szerintem semmivel sem rosszabb a génmanipulált növény a hagyományosnál.

Arra lennék kíváncsi, hogy szerinted miért egészségtelen.

2012. okt. 4. 11:17
 15/79 anonim ***** válasza:
38%

mert a novekedesi hormonnal kezelt allat husaban bennemarad a hormon is, az emberek meg azt megeszik. tesztoszteront is hasznalnak erre a celra marhaban, a magas tesztoszteronszint meg okozhat aknet, kopaszodast, agresszivitast, tulzott szornovekedest (noknel is) stb

es ez meg csak 1 hormon, hasznalnak tobbet is.

2012. okt. 4. 11:20
 16/79 A kérdező kommentje:

E380: triammónium-citrát

Vele mi a baj?

2012. okt. 4. 11:21
 17/79 A kérdező kommentje:

# 15

Ezzel csak egy baj van, a növekedési hormonnal kezelt húsok árusítása bevan tiltva Magyarországon.

Az ÁNTSZ már rég megbúgta volna a mekit.

2012. okt. 4. 11:23
 18/79 anonim ***** válasza:
80%
Azért egészségtelen, mert az 530 forintos közepes krumpli áráért már 8 kilónyit lehetne venni a zöldségesnél, és amit abból csinálsz, az nincs agyonsózva. Az adalékok azt szolgálják, hogy az embernek éhségérzete legyen, ezért sosem lehet jóllakni tőle. Tipikusan szemét kaja.
2012. okt. 4. 11:28
 19/79 A kérdező kommentje:

"Az adalékok azt szolgálják, hogy az embernek éhségérzete legyen"

Pontosabban melyik adaléknak van ilyen hatása?

2012. okt. 4. 11:29
 20/79 anonim ***** válasza:
87%

Én nem mondom azt h egészségtelen heti 1szer ott enni. Az a film amit mondanak meg tényleg arról szól h mindíg ott evett. azért a kettő nem igazán fér össze.

Az viszont tuti h nem laktató. Megeszel egy nagy hambit és percek alatt ugyan olyan éhes vagy. Én mostanában teljesen leszoktam a gyorséttermekről. Kínait, hambit, gyrost mindent itthon csinálok meg. Még a hambihúst is sajátkezűűleg. Néha azért nállam is becsúszik egy rendelés ha lusta vagyok nekiállni pl 1 gyrosnak, de megkívántam.

Ha laktató ételt akarsz akkor térj át inkább a gyrosra, pizzára. Ezek sokkal jobbak mint a mekis kaja

2012. okt. 4. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!