Miért is egészségtelen a mekis kaja?
Hetente egyszer,kétszer szoktam ott enni.
Az ismerőseim szerint rosszul teszem, mert a mekis kaja egészségtelen.
Mert a hétvégi olajban tocsogó rántott hús nem egészségtelen a leveskockás húslevessel egyetemben. :D
Az emberek buták, mint a föld. Heti 1-2 hambi még nem ártott senkinek. Mindenből lehet enni, csak ne essünk túlzásba.
Nem mindenki olajban tocsogó rántott húst és leveskockás vagy levesporos levest eszik. :P
Mi például tepsiben sütjük a rántott húst vagy halat, és a levesbe sem teszek ételízesítőt. (Csak sót és szárított vagy friss fűszernövényeket.)
Mi az, hogy nem emberi fogyasztásra lett kitalálva az a zsemle?
Miért lennének károsak azok a szószok?
Szerinted csak a meki használ tartósítószert?
Gondolod, hogy amit a CBA-ban veszel, azt közvetlenűl a természet adja?
Első vagyok, én sem úgy főzök, ahogy leírtam, a leveskockától pl. hányingerem van. De sajna a többség neki sem áll húslevest, vagy pörköltet főzni kocka nélkül...
Rántott húst meg sosem csinálok.
"Ja, és a szénsavas ital gátolja a kalcium felszívódását"
A szénsavas ital nem mekis kaja.
Azt az italt forgalmazó cég szállítja nekik.
tartositoszerek, izfokozok, szinezekek, hormonkezelt allatok husa es genmanipulalt novenyek.
valamint tul sok zsir, cukor es so. szerintem nem ebbe fogsz belehalni, de tenyleg nem egeszseges.
"hormonkezelt allatok husa es genmanipulalt novenyek"
Ezekkel mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!