Miért is egészségtelen a mekis kaja?
Hetente egyszer,kétszer szoktam ott enni.
Az ismerőseim szerint rosszul teszem, mert a mekis kaja egészségtelen.
"egy aranykalászos gazda /remélem tudod mi az, olyan aki növényekkel foglalkozik, és kicsit többet tud nálad a növénytermesztésről"
Nálam lehet, de szerintem Dudits Dénesnél nem.
"Már én is leírtam a véleményem de szerintem el sem olvasod. Csak hajtod tovább a hülyeségedet.. ilyen emberrel nem beszélek normális hangon."
Neki címeztem a #42-es válaszomat, csak a moderátorok töröltek néhány választ.
Jó oké. Itt mindenki tök egészségesen étkezik igaz?? Nah és hány tojásból eszitek a rántottát, tükörtojást, tojáslevest..... stb?? Ja h a napi ajűnlott (ami még egészséges) EGY DARAB tojás. Hmmm. És hányan esztekboltihúst ami vizezve van meg még ki tudja mit tesznek bele?? Hányan esztek szalonnát ami tocsog a zsírban? Hányan eszitek télen is a bolti mesterségesen érlelt zöldségeket??
Sztem heti 1szer simán belefér a mekis kaja is. Az vesse rá az első követ.....
Csak a kommentelőknek írnám (persze, akinek nem inge ne vegye magára), hogy akik taskos panírt, zacskós levest, bármilyen kockát, vegetát, kétes eredetű fűszerkeveréket, félkész ételeket esznek/készítenek, azok akár most abba is hagyhatják a meki ócsárolását, mert az ő konyhájuk sem jobb.
Nem minden egészséges ám, ami otthon készül.
Hormon kezelt állatok.
Tojás: Olyan tyúkoktól van akiket tojótáppal tömnek.
Húsok: Mind növekedésserkentővel etetett állatok.
Gabonák gyümölcsök: Vegyszerel kezelik a terményt, talajt, földet,
Ennek fejében hogy ti is mindennap ilyeneket esztek még szerintetek mindig rossz a mekis kaja???
Az aranykalászos gazdát kéne megtenni az MTA Szegedi Biológiai Központ főigazgatójává.
Az összes tudós aki ott dolgozik, hülye.
Majd ő rendbe teszi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!