Miért is egészségtelen a mekis kaja?
Hetente egyszer,kétszer szoktam ott enni.
Az ismerőseim szerint rosszul teszem, mert a mekis kaja egészségtelen.
"Az a bizonyos zsemle is ki tudja, miből van."
Az ÁNTSZ
A mekis kaja nem egészségtelen, csak nem dúskál teljes értékű anyagokban, amiket tisztán dolgoz fel a szervezet. És tényleg nem gond, ha heti 1-2x eszel belőle.
A hormonkezelt és génmanipulált termékekről úgy látom semmit sem tudsz, és a hatásairól sem. Persze, csak ajánlom, hogy olvass a témában, de egy pozitív cikket sem fogsz találni, amiben ne kifogásolnák a manipulált kukoricát és szóját. Talán elárul erről mindent, hogy az unióban tilos a génmanipuláció, miközben a tengeren túlon megengedett. Sajnos a termesztés ugyan tiltott, de Amerikából érkező manipulált kukoricát/szóját tartalmazó takarmányok viszont legálisak. Így fordulhat elő, hogy habár tiltólistán van, egy mekis hambimban mégis manipulált kaján élt, /akár/ magyar marha pogácsát ehetsz.
Még valami: egy francia FÜGGETLEN kutatóintézet legfrissebb kutatása szerint a génmanipulált eledel hosszútávú fogyasztása egyebek mellett emlő-és másféle daganatokat okoz, valamint nagy százalékban veseelégtelenséget. Én már ott elgondolkoznék, hogy miért is tiltott génmanipulált kukoricát termelni, egész Európában. ..
"Először is, bizonyára te is tudod, hogy ha pár meghatározott percen belül nem szolgálják fel, megy a szemétbe, mert ehetetlenné válik."
Persze, és ha énn megveszem a sajtburgert és csak 10 perc után akarnám megenni akkor nem tudnám mert ehetetlen.
Eddig valahogy mégis sikerült.
Drága kedves kérdező, én már elmondtam! De ha csak azért tetted fel a kérdést, hogy megvédd az álláspontodat vagy, hogy egyetértsünk veled, hát csalódtál.
Jól tippelem, hogy 16 és 22 év között vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!